Ahoj - pod delších úvahách jsme se rozhodli, že po 7 letech prodáme našeho miníka. Odvezl nás na svadbu a na spoustu krásnejch míst v Čechách i za hranice. Každej rok sme do něj nacpali spoustu peněz a času na drobné opravy a údržbu - tu nám dělá kamarád z Roztok, který se na miníky nespecializuje ale jako hoby se stará a renovuje starší auta. Ale zkrátka jsme se dostali do stavu, kdy mini kvůli dvěma dětem víc stojí než jezdí a místo radosti spíš přináší povinnosti
Kupovali jsme ho tady na mini fóru (ale inzerát už neexistuje) - každopádně je tu článek o původní koupi a rekonstrukci, která proběhla cca před 10 lety:
viewtopic.php?t=1063 a tu prodejní inzerce
viewtopic.php?f=1&t=4693&p=47451#p47451 Mini je plně pojízdný a každý rok byl 2x servisovaný (promazaný, výměna oleje, popraskaných mini žárovek v palubce (tu sem sundaval snad 10x

) a parkovaný výhradně v garáži (otevřené stání se střechou). Vždy jsme vše brali z mini spares.
Vady a co jsme vyměnili:
1) zrcátka - ty mi ulomil nějaký dobrodinec na ulici, takže sme dali nová
2) interiérové prvky - palubka už byla strašně zdegradovaná sluncem, zlomilo se jedno švihadlo a tak sme miniho převlékli (mini spares)
3) lanka a mechanismy ruzční brzdy (komplet)
4) repas spínačů světel
5) přetěsnění nádobek co ovládají spojku - ta přestala vystavovat. Celou dobu co miniho mám se musí 2ka řadit s meziplynem. Po přetěsnění je to lepší, ale stále je lepší řadit s meziplynem.
6) lak má drobné puchýřky a škrábance
7) nová baterka před rokem

měnily se tuším čepy na přední nápravě
9) asi 100 dalších malých opraviček a parádiček
Foto dokumentace here:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing Kdyby někdo měl přímý zájem tak budeme rádi -
petrcaisl@gmail.comAuto je k vidění v Roztokách u Prahy - mám tu kousek i kamaráda, který se o auto staral a možnost kouknout na něj "na díře".