Prostor pro příznivce klasických MINI, zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

18. kvě 2005 22:51

.... v cervenom a ciernom a zostava poskladat :D

.... boze to milujem :D

19. kvě 2005 13:12

no vidíš.. tak to už je skoro hotovo.. zbývá ti zavřít se na 1 víkend do garáže a můžeš jezdit.. tak to se určitě uvidíme na srazu v Piešťanech, kam bych už měl i já taky dorazit svou chudinkou.. Snad pojedeš, když se jedná o sraz v tvé domovině.. :D

19. kvě 2005 17:53

wow...krásná práce....ty kolečka jsou moc hezký.....měl bych pro tebe nápad....viděl jsem to na netu a chystám se to aplikovat na mém stroji.....
....dej ty kola do stejný barvy jako máš auto...a plochy těch kol, ty tenký plochy paprsků nech vyleštit do lesku (chromu)....neskutečná bomba......
pokusim se sem vložit foto.....
ale i když to neuděláš...je to fakt roztomilý mini...klasik podle mého gusta.....

19. kvě 2005 17:58

tak toto je můj první pokus v životě..... připojit obrázek ....
Přílohy
img043.jpg
img043.jpg (41.82 KiB) Zobrazeno 5175 krát

19. kvě 2005 22:19

koukam, ze vesele pokracujes dal :-) to se nekdo ma :-)

20. kvě 2005 00:42

to Roman: to je v plane :D aby to bolo doladene uz mame urobene detaily v interieri take male zmeny ale pomozu. Koniec koncou tato mala je k beznemu jazdeniu k tomu, k comu bol minik zrodeny :D.

Apropo zraz........ 6.6 mam obhajoby a este nikdy podotykam nikdy a to su uz moje 11 som nemal 3 tyzdne pred nimi na nic ine cas :(, pretoze sa maka do poslednej minuty. A aj z toho dovodu sa mi zatial na zraz podarilo dostat iba raz, ked bol po nich... :cry:

Co dodat...

24. kvě 2005 17:28

Ahoj, no páni, ten Tvůj mini Minimare se mi opravdu moc líbí! Je na něm vidět vkus a pečlivost majitele, přesně jak to má být. Gratuluju k pěknému dílku, jen tak dále. Už abych se taky moh pochlubit svým autem :D... Ještě rok a půl a uvidí se :twisted:
Odeslat odpověď