Prostor pro příznivce klasických MINI, zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

barva

06. srp 2008 18:36

Clovece Chochy, nase firemni barvy jsou oranzova, kdybych mel prachy tak bych si ho poridil :)
Ne ted vazne, super prace..klobouk dolu a doufam ze se dostane do dobrych rukou.
Mej se

11. srp 2008 19:04

aaaa oranžová to můžu.....

paráda :banana:

24. srp 2008 09:53

Ahoj. Tak ta oranžáda je super a autí celý jak ďas. Pokud musíš prodat a ne jenom koupit tak to je škoda. Je jasný, že uživit 2 auta a 5 lidiček není žádná sranda, pokud nepracuješ ve vládě.
:wink:

oprava motoru

16. čer 2010 22:52

Takže koukám na mém profilu je poslední info že mini prodávám, to už dávno není pravda ORANGE zůstalo v rodině zaplať pánbůh.Dříve než se podařilo jej prodat tak se našetřilo na rodinný vůz a miláček mohl zůstat v garáži.Koupila se Multipla v které v pohodě vozím celou rodinku a ještě za ní tahám karavan. takže náš vozový park se rozrostl :lol:
Na předposledním srazu v Německu IMM2010 se mi podařilo motor drobátko uvařit na dálnici,(prej jsme jeli 150 ale tomu bych moc nevěřil asi to ostatním divně ukazuje) :lol: no ale stejně, mé pokusné otáčení rozdělovačem ve snaze zlepšit chod motoru zapříčinilo ještě horší chod motoru a prostě jsem na sraz IMM 2010 dojel s dost divným zvukem(kdo byl ví o čem mluvím)Po prozkoumání s několika odborníky jsme došli k závěru že s motorem nic moc není a že to prostě nemám hnát a dojet do čech. Byl jsem opravdu hodný a jel max 100km/h a dojel nazpět.Klaplo to, ale že jsem kůže líná a motorům moc nerozumím zariskoval jsem a vyrazil jsem hned týden na to na Miniprasečinky.(tu ož byla fakt prasárna)A to už bylo na mou oranžádu trochu moc a když jsem vyrazil z náměstí v Lounech na orientační jízdu tak jsem dojel asi 500 metrů a motor začal vrčet na dva válce.No i tak jsem to doploužil do kempu. Do kempu mně následoval Jake a P. Kohutka a začali jsme řešit příčiny, ale slivovice podávaná Jakem v opravdu hojném množství způsobila že Pavel umřel opravdu velice brzo(bylo dost teplo) já umřel o trochu později, a Jake teda frčel celou noc(to nechápu) takže úmrtí motoru jsme opravdu slušně zapili.
Světlo naděje mi svitlo když mi Minitom s Pavlem Kohutkou nabídli že v sobotu přijedou motor rozeberou a zjistí příčinu, tak se také stalo a hned za týden kucí přijeli a udělali rozborku kde se zjistilo že prasklo těsnění pod hlavou.Hned další týden přijeli znovu a dali vše zase dohromady a zajistili všechny potřebné věci k opravě(já si pouze zajistil olej fridex prachy na díly doutníky a trochu slivovice jo a chlebíčky které jsem stejně nakonec sežral já)Jak řekli tak udělali a naše Oranžáda po 14ti dnech zase vrčela.Svezl jsem se ale velice krátce a motor zase vařil, prostě z toho byla taková stylová rychlovarná konvice, ale to pro kluky taky nebyl problém, protože hned ve středu zase přijeli a výměna termostatu vše rychle vyřešila.
Motor měl ale stále hroznou díru i když jsme předstih štelovali stroboskopem, Minitomovo ruce však opět jen tak odhadem pohly rozdělovačem a bylo po díře, miník jede jak střelenej a nevaří a nevaří :D
Naprosto nevím jak klukům poděkovat, myslel jsem že pro mně letos sezóna končí a oni mně ze všeho takhle krásně vysekali.
Máte to kucí u mně, moc toho neumím ale snad vám to někdy budu schopný vrátit, takže ještě jednou velké DÍKY!!!
A tady pár foteček http://www.rajce.net/a3552221

Re: CHOCHOL

17. čer 2010 05:23

Tak super! Hlavne ze uz ti to jede! Tak doufam ze se uvidime v Chodovaru

17. čer 2010 06:29

koukám a vidím, že tam u vás na severu se drží při sobě a parádně si pomáháte... Takle by to mělo být všude, stačí držet při sobě a hned je svět veselejší :banana: .... martty

17. čer 2010 17:23

Tak to je super. Je to krása sledovat někoho, kdo tomu hodně hoví.
Přeju hodně šťastných kilometrů bez varu.

17. čer 2010 19:13

Je divné po té vánici v Peruci se slivovicí, že jsi si vůbec pamatoval že se ti rozbil minik :lol: .Jinak jsem rád že ti je u srdíčka zase dobře a za takovéto vypomáhání se neděkuje,já už jsem stejně potřeboval dostat zase trochu toho šmíru pod kůži.Užívej si to :banana:

19. čer 2010 08:53

Jo kdo se hodně zapije tak potom dlouho ve zdraví žije,takže ten motor by měl být nesmrtelný :mrgreen:

14. lis 2011 21:02

Pavel píše:Jo kdo se hodně zapije tak potom dlouho ve zdraví žije,takže ten motor by měl být nesmrtelný :mrgreen:

Tak jsme to asi zapili málo Pavle :D
Přílohy
PB130291.JPG
PB130291.JPG (173.08 KiB) Zobrazeno 6131 krát
PB130289.JPG
To je pěkně mastná prdelka co?
PB130289.JPG (100.21 KiB) Zobrazeno 6131 krát
PB130286.JPG
PB130286.JPG (177.17 KiB) Zobrazeno 6131 krát
PB130283.JPG
PB130283.JPG (167.51 KiB) Zobrazeno 6131 krát
PB130282.JPG
PB130282.JPG (194.48 KiB) Zobrazeno 6131 krát
PB120279.JPG
PB120279.JPG (150.43 KiB) Zobrazeno 6131 krát

15. lis 2011 12:17

Motor to určitě přežil :andare: Převodovka si sama vykopala hrob,dáme jinou a na jaře opět zopakujeme okruh.Už se na tom začíná pracovat :pohar:

15. lis 2011 15:22

Zdravím všechny,

...je vidět,že Chochol nezahálí a hned máknul na svým oranžovým oři. U druhý fotky mi došlo, že má vlastně už i zakonzervováno a promazáno na zimu :idea: . By jozzy
Odeslat odpověď