Prostor pro příznivce klasických MINI, zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
07. čer 2007 13:28
No tak to je paráda... originál Innocenti u nás moc nejezdí, takže ti to bude hodně lidí závidět.. počínaje mnou, ale moc pěkné.. říkáš, že na nšm budeš ještě pracovat, takže pak to bude opravdu noblesní krasavec..
07. čer 2007 15:20
No je tam prace
07. čer 2007 20:07
Ahoj Gratuluji ke krásnému Innu

Vypadá vážně úžasně.Akorát jsem narazil na jeden detail.Neměl by mít ten motor výkon 70hp
07. čer 2007 20:15
to automatic- diky za podporu. Budu se snazit te nezklamat.
to mekk- ty vis ze asi mas pravdu. ja se mrknu do technicaku a dam vedet.
07. čer 2007 20:36
miniludek píše:to automatic- diky za podporu. Budu se snazit te nezklamat.
to mekk- ty vis ze asi mas pravdu. ja se mrknu do technicaku a dam vedet.

Nejdůležitější je ale stejně co je v autě

Mohu se zeptat kde bude tento krasavec jezdit?
07. čer 2007 20:44
Jasne ze se muzes zeptat. severni morava.
08. čer 2007 10:04
Moc pěknej kus..
pokud se tu někdy bavíme o tom, jaké auto stojí za to držet "originální", pak si myslím, že tohle je jedno z mála z nich....
ještě tak před deseti lety se jich válelo poměrně dost v Itáli na vrakovištích, ale obávám se že je už vytlačily novější stroje...
a jak tak koukám na to víko kufru....nezapoměn, že lze mít i čtvercovou SPZ....
08. čer 2007 11:43
je to nádherný kousek, takže nezbývá nic než pogratulovat šťastnému majiteli
08. čer 2007 15:13
zatim diky vsem. jo na tu znacku myslim neboj.
08. čer 2007 15:37
to duly11- moc to nechapu tvou odpoved. Nebo otazku?
08. čer 2007 20:23
ja si delal srandu.jinak gratuluji pekny kousek.
08. čer 2007 23:51
Nejsem si jist jestli ty blatnicky jsou u Inniho origos.Myslim,ze jsou dodatecne nasazeny.Nebo ne?Jinak je to krasavec,ale nikdy ti ho nebudu zavidet,protoze mam meho mazlika nejradsi.hahahahaha
09. čer 2007 00:23
Nezlob se nechci se te nejak dotknout,ale to tve inno origo ma dost daleko do origa.Jestli chces muzu ti poslat nejake fota nez to zacnes vsechno predelavat.Byla by hrozna skoda to auto s takovou minulosti nechat do prznit.Ma to uplne jiny svetla v zadu a to si nedokazu predstavit v predu.Barva taky neni original.No musis si sehnat spoustu fotek a predelat to jak se patri.Hlavne to stoupne v cene mas hotovy poklad pred sebou.Ten volant byl na pul dreveny vetsiho rozmeru atd.Drzim ti palce a nevzdavej to bude to bomba mini setkani.
09. čer 2007 10:46
to grandemini- jsem rad ze mi to pises. koupil jsem si knizku mini abych se trosku vzdelal a tam je vyfoceny presne tenhle volant zadny dreveny. Jo a co se tyce tech zadnich svetel od urciteho roku by mely byt prave takove. Ale nechci tvrdit ze mam pravdu ale rad budu za kazdou radu nebo poznatek. Diky

Jo a je jasne ze kazdy ma rad svojeho minika takze chapu kdyz mi ho nebudes zavidet
09. čer 2007 10:48
to grandemini- no ted sse na to divam pozorneji a s tema zadnima svetlama mas asi pravdu.

Ma nekdo stejny nazor?
09. čer 2007 11:06
tak tady mam inno. ja myslim ze origo.
- Přílohy
-

- 129c_12.jpg (28.47 KiB) Zobrazeno 18446 krát
-

- fa29_12.jpg (34.98 KiB) Zobrazeno 18446 krát
09. čer 2007 12:26
Jo ja vim. Setrit budu.

Akorat proste jsem trosku nervez pprotoze nemec tvrdi ze je to origo stav a pak mi napises tohle.Ja jsem samozrejme rad ze jsi se k tomu vyjadril.