Prostor pro příznivce klasických MINI, zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
03. lis 2008 09:01
Tak zdravim dalšího miníkáře.Koukam,žes koupil kousek,co ses tady na něj ptal.Vypadá fakt moc hezky,hlavně ty Recara bych si dokázal představit na svym miníkovi

Vidim akorát nefungující ručku (podle těch extra zarážek

) buchlej zadní nárazník a puchejř kolem blinkru

.
A kolik byla teda ty konečná cena?Jestli se mužu zeptat
03. lis 2008 17:16
Koukam ze ses fakt bystrej

Rucka funguje, ale jen na rovine

No nakonec sem za nej dal 1600 EUR...
03. lis 2008 19:24
Jinak bych se chtel zeptat jestli nekdo z vas bydli pobliz Ceske Lipy?
03. lis 2008 21:01
Ahoj taky gratuluji a tiše závidím... takdy už si chci nějakého najít a mít mazlíka na zimu v garáži. A tak pro to mohl by si se semnou podělit o nějaké stručné informace s dovozem jak je to s dph se smlouvou a tak???
03. lis 2008 23:25
Jo jasny...Takze sem si na ebay.de vyhlid tohohle mazla a vyhral aukci:) Pak sem se domluvil s tim nemcem ze si nejdriv dojdu na STK zeptat se co budou potrebovat za udaje. Jedinej problem byl ze na stitku nebylo zadny homologacni cislo, takze sem si musel zajet do Prahy na zastupitelstvi Roveru, aby mi vystavili potvrzeni. Ostatni udaje se dopsaly z knizky od Juraje Bukovcaka. Mezi tim jsem se tam zajel na to auto podivat (mam to asi jen 90 km), no a v sobotu sme tam s kamosem co ma podvalnik zajeli. Uzavrel jsem s kupcem nemeckou kupni smlouvu. Zadny DPH, clo a podobny veci neplatis. Dneska sem byl na technicky a na mereni emisi. Mam tam znamyho, takze by to proslo i kdyby to neproslo...ale je to v celku v dobrym stavu, takze pohoda. Pak jsem dosel do pojistovny uzavrit povinny ruceni a pak sem to sel prihlasit...Znacky ale budou az za 14 dni:( Jeste sem se s nim chtel pred zimou svist, ale asi to teda nedopadne...No uvidim jaky bude pocasi... Kdybys jeste neco potreboval poradit, tak napis sem nebo do SZ...Ja taky budu urcite potrebovat hodne veci poradit, protoze nejsem zrovna automechanik...
03. lis 2008 23:37
1600?!No tak to blahopřeju,to jsem si zaplatil o dost víc,ale zase jsem chtěl za každou cenu 1,3,abych mohl časem trochu vylepšovat

Ale zas ten zbytek za moc nestál,ale s tim se tak nějak počítalo,aspoň se nebudu v zimě nudit

Jo a ta ručka mi taky nefunguje,ale tlaky v motoru mam dobrý,takže
04. lis 2008 00:24
No mne to taky prijde jako dobra cena...Ja sem zas po 1.3 nak netouzil...U Mini mi nejde o vykon ale o to ze to je proste Mini...
04. lis 2008 08:34
Jasně,chápu,že se chceš kochat a jsi rád,že máš konečně MINI,to já se málem udělal,když konečně stál před domem

Ale když si na mě začne dovolovat "vidloň" ve votuzenym Rapidu a chce závodit,tak mu chci naklepat a nechat ho v prachu

Ale za ty prachy fakt vypadá supr
04. lis 2008 09:09
gratulace, krasavec, přeju mnoho štastných km
05. lis 2008 22:38
gratulujem vela stastnych km
06. lis 2008 22:08
moc pekný kousek... gratulace k ulovku
ps. ty recara jsou krásný
18. lis 2008 20:33
Ty krávo...
14. pro 2009 17:53
I já se připojuji,krásný kousek,minulé pondělí jsem si udělal radost a koupil jsem si svého miniska,přesto že je venku zima a mám ho ve stodole, bohužel, tak jsem u něj každý večer a makám na něm jako šroub,rád bych řekl,že se blížím do finále,ale to je ještě v nedohlednu,pomalu přicházím na nové a nové věci,ale myslím, že někdy v březnu poprvé vyrazím, pokud vše půjde jak má
15. pro 2009 12:18
Taky se přidávám k blahopřání, je super.
16. pro 2009 01:00
To cendaf a pavel23: Uz ho mam sice pres rok, ale diky moc.

Za ten rok jsem na nem udelal par zmen, hlavne interieru. Nekteri videli na srazech. Kdyz budu mit cas, tak sem nahodim naky fotky. Pres zimu bych chtel vyndat motor a natrit ho, pridelat stage kit 1, novy kola a blatnicky (kdyz jeste zbydou naky penizky

)
17. říj 2011 10:44
Krásné fotky.. už jsem na ně koukal o víkendu na facebooku. Tvůj Mini vozí pěkné nohy..
17. říj 2011 10:47
Pokud chvalis nohy tyhle slecny, tak ta v nem jeste nejela...Pokud chvalis moje nohy, tak diky