Prostor pro příznivce klasických MINI, zde máte místo pro představení svých vozů spolu s napsáním chystaných plánů...
Odeslat odpověď

Sowitek - Mini Red Hot

05. úno 2013 00:50

Ahoj vam vsem,

Po pulroce sledovani a procitani tohoto fora, jsem se dnes stal oficialne majitelem Mini.

Je to Rover Mini r.v. 1988, motor litr, Red Hot s funkcni el. strechou na 13" Ats, na tacho 45 tisic ale kdo vi. Zatim jen s nemeckym tp dokud ho nedam trosku do figury, a projdu technickou. Nejakej cas stal na place u jednoho kseftmana, ale krasne chytil na skrtnuti, jen bude potrebovat trochu seridit, obcas se trochu hada.

Vyfuk montoval nejakej nemec amater, takze misto drzaku pouzil ohnuty kus hliniku kolem trubky a jeste malo utahlej takze vyfuk je na rovine cca 4 cm nad zemi takze uz jsem si skrtnul a tim padem se vytahuje zadni dil z predniho takze trochu prdi :-)

Samozrejme na nem bude hodne prace, nicmene plan mam takovy, ze zatim poresim to aby svitil troubil brzdil, mohl jsem ho dat na znacky, neco pojezdit v teto sezone a dalsi zimu se do nej pustit, i kdyz nektere veci asi nevydrzim cekat tak dlouho.

To mi pripomina prvni prosbu: mam praskle oba zadni plastove blatnicky a tem prednim nedavam moc casu, takze pokud ma nekdo volnou sadu bud tech samych nebo treba sportspaku, at nabidne, urcite se domluvime. A druhy dil ktery akutne potrebuju, je prave zadni svetlo se zpateckou (komplet i s tesnenim pod nej)

To je zatim vse, diky za Vas pristup ke vsem novackum, a dopredu se omlouvam pokud si nekdy budu sedet na vedeni a napisu nejakou blbinu.

P.s. Az budu na pc pridam par fotek

Luk

Pridano par foto
IMG_1628.JPG
IMG_1628.JPG (55.88 KiB) Zobrazeno 9463 krát

IMG_1624.JPG
IMG_1624.JPG (53.25 KiB) Zobrazeno 9463 krát

IMG_1629.JPG
IMG_1629.JPG (63.26 KiB) Zobrazeno 9463 krát
Naposledy upravil Sowitek dne 18. bře 2014 01:00, celkově upraveno 2

Re: Sowitek - novy clen,dalsi Mini

05. úno 2013 22:36

nebylo to v aukci Aukru? :-)

jinak svetlo bych i nasel... kdyztak napis adresu :-)

05. úno 2013 22:41

Jojo bylo, nabizel to tenkrat ...

Takze uz odpociva dole v garazi...
Naposledy upravil Sowitek dne 14. lis 2014 18:42, celkově upraveno 1

05. úno 2013 22:58

Tak gratuluji ke koupi angličáka! Ať dělá jen radost.

05. úno 2013 23:06

Diky moc, radosti zatim dela moc a verim ze to dlouho vydrzi :-)

06. úno 2013 12:14

Ty jo, dobrá cena. Gratuluju ke koupi :bigups:

24. úno 2013 03:15

Takze pripravy na technickou pokracuji.

Nahrubo vytazeny bourany blatnik, namontovane nove svetlo ( timto za nej dekuji Jurasovi )
Spravne sestaveny a utesneny vyfuk - uz to nefouka kde nema
Novy olej, filtry a svicky, vycisteny a serizeny karbec, a vida - uz se to nehada a drzi otacky
A dnes jsem rozhodil brzdy, a uz jen cekat na zasilku z Minispares a daji se nove kotouce a desticky, zatim standartni tlumice, vsechny cepy a gumy na predku, nove blatnicky, a nejake drobnosti spise pro radost, nazout lepsi obuti a hura na Stk. Fotky zatim nedavam, neni moc co videt, :lol: ale mel jsem potrebu se o to podelit, mam radost, jak to pekne vsechno vychazi :banana:

Luk

Re: Sowitek - Mini RedHot

24. úno 2013 20:21

Ahoj vsem,

Mam jeste jednu prosbu, mam v Mini cerne bezp. pasy (predni) a zadni cervene tak jak tam maji byt, a chci se proto zeptat, nemate nekdo cervene predni? Bud mozno vymenit za ty me cerne nebo koupim.

Diky moc

Re: Sowitek - Mini Red Hot

07. bře 2013 23:50

Zdravim vsechny,

Zitra se snad dostanu k pocitaci tak pridam nejake fotky. Predek uz je opet sesazen, a minik ma nove tlumice cepy manzety kotouce desticky atd. Uz to opravdu potreboval. Zitra zaroven snad vymenim i zadni tlumice a zkouknu zadni brzdy, namontuju nove blatnicky a bude :D

10. bře 2013 23:09

No tak paráda, je vidět že fakt makáš. Tak to budeš brzy moct přijet kouknout na moje projekty do dílny :mrgreen:

13. bře 2013 22:07

Takze dnes jsem se konecne dostal k pocitaci, abych mohl upravit a nahrat fotky z prubeznych praci.
Jak jsem uz psal, neresim ted kosmeticke vady auta, ale funkcni veci abych uz mohl vyjet...

tesneni.JPG
tesneni.JPG (193.34 KiB) Zobrazeno 8555 krát

pred.JPG
pred.JPG (36.83 KiB) Zobrazeno 8555 krát

rizeni.JPG
rizeni.JPG (169.08 KiB) Zobrazeno 8555 krát

nove.JPG
nove.JPG (131.79 KiB) Zobrazeno 8555 krát

po.JPG
po.JPG (126.52 KiB) Zobrazeno 8555 krát

a zase na vsech ctyrech.JPG
a zase na vsech ctyrech.JPG (195.73 KiB) Zobrazeno 8555 krát