Zdravím spoluveriacich aj do Českej republiky volám sa Aďa, o Mini sa zaujímam asi 2 roky a v piatok som sa stala oficiálnou majiteľkou môjho prvého miníka je to Rover Mini, r.v. 1992, obsah motora je 999cc. Miník je červenej farby so šachovnicovou strechou v nedeľu som sa zúčastnila svojho prvého zrazu v Piešťanoch. Budem sa snažiť zúčastňovať na čo najviac zrazoch, teraz ma však čaká maturita, tak môj najbližší zraz bude asi v Banskej Štiavnici Miník bol minulý rok komplet zrekonštruovaný, má nový lak a motor je tiež po generálke, takže jediné, čo v najbližšej dobe budem meniť je rádio a kolesá to je asi tak všetko zatiaľ, samozrejme budem rada za všetky vaše postrehy a nápady
Ďakujem, tomu ver, mne sa na fotkách najprv moc nepáčil, ale keď som ho videla naživo, pochopila som, že ho musím mať kolieska budú najprv klasické 12" minilite strieborné, ale časom by som chcela dať také, ako sú na obrázku s gumami Falken ZE912 165/60, o tých som sa na fóre dočítala, že sú spolahlivé a v prvom rade lacnejšie než Yokohama a k tej streche sa budú úžasne hodiť