údržba, co MINI potřebuje, co se Vám stává, atd.
12. zář 2007 10:06
Ahoj, párkrát se mi stalo, že když jsem přejela nějaký hup, přestal fungovat otáčkoměr a současně stěrače, vždy se to ale cca po deseti minutách vzpamatovalo, od včerejška se to ale nějak vzpamatovat nechce..

Nemáte, prosím, někdo tušení co s tím?
Díky, Marika.
12. zář 2007 23:41
Ahoj. Mne sa stane sem tam to iste. Urcite su to pojistky. Skus ich pozret, ci neni nejaka prepalena a ak nie, tak skus s nimi pokrutit, moze byt len zly kontakt.
17. zář 2007 16:31
Ahoj, děkuju za radu, i když jsem krútila a krútila a když jsem dokrútila, tak jsem zjistila, že nesvítí pravé přední a levé zadní světlo...

tak radši nechám pokusů a odvezu miníčka do servisu.
17. zář 2007 16:49
hmmm.. tak to bych řekl, že znamená jediné.. problém v elektrické soustavě a hlavně zoxidované pojistky.. pomoc je jednoduchá a docela prostá.. měl jsem podobné problémy a vyřešilo to alespoň prozatím a doufám, že na delší dobu výměna pojistek a celé pojistkové skříně, protože většina kontaktů a káblíků byla za ty roky už pořádně zoxidovaná a káblíky u koncovek porušené.. takže bych ti doporučil nějakého zručného elektrikáře, a za pár stovek a pár hodin si myslím, že elektrika a všechno na ni fungující bude zase šlapat
17. zář 2007 17:02
řekl by jsem, že to nesvícení bude mít za vinu nějáká ta pojistka, taky se mi stalo, ale určitě doporučuji poslechnout rady Ondry, má v tom určitou praxi