různé vaše reportáže z veteránských akcí, tuningových show apod.
03. úno 2009 12:29
Čauky minimaniaci,
předně jetě vše NEJ do nového roku a zároveň pozvánka na stánek Plzeňského kraje na Holiday World 2009 do Prahy , kde od 5.2. do 8.2. bude stát naše "občerstvovací " pivovarská soupravička.
Budem s Yvčou v neděli, těšíme se nasetkání
Jirka a Yvona
- Přílohy
-

- IMG_0218.JPG (125.83 KiB) Zobrazeno 16277 krát
-

- IMG_0217.JPG (125.26 KiB) Zobrazeno 16277 krát
03. úno 2009 13:49
Toz to my se s Misou asi v nedeli stavime, a prejeme hodne navstevniku
06. úno 2009 00:57
Tak tuhle krásu jsem viděl i na výstavě turistického ruchu v Brně
06. úno 2009 10:00
Včera jsme se na stánku zastavili, ale bohužel pivečko už bylo vytočený

Každopádně pokud by někdo měl zájem, tak mám poukaz na vstupenky zdarma, které ráda přenechám.
06. úno 2009 11:23
Tak příroda mění, místo na Holiday Worldu v Praze jsem teď připoutaný
se zlomenými zády na lůžku mariánskolázeňské chirurgie. Místo s miníkem jsem lítal na snowboardu a nedopadlo to nejlépe. Omlouvám se Lence i Rohlíčkovi, ale s výlety mám tak na tři měsíce utrum
Ale snad bude zase líp, zdravím všechny
Jirka
06. úno 2009 12:03
tak doufám, že ten let stál za to a držím palce, aby bylo uzdravení co nerychlejší
06. úno 2009 13:07
No slečna říkala, že kvůli zdravotním důvodům nejsi a nebudeš. Ale že je to až takhle vážný, to jsem netušila. Tak se pořádně vykurýruj, aby tě v budoucnu to drncání v miníku neodradilo od jezdění v něm
BTW, když to tak vidím, to si asi na tom prkně taky budu muset začít dávat pozor
Zdravím samozřejmě i Yvonku.
06. úno 2009 13:17
Aj jaj.. Tak ti Jirko přeji samozřejmě brzké uzdravení, i když takovéto zranění se asi táhne dlouho..
Nicméně se určitě uvidíme na nějakém tom srazu..
Posílám mnoho pozdravů do Chodovaru
06. úno 2009 13:29
Sládku Sládku

cos to vyváděl ?
Držíme ti moc moc palce, aby léčba byla rychlá a účinná,
doufám, že se v Chodovaru uvidíme . . . po léčbě dáš pivní lázně a bude zas dobře - no ne ?
Tak se drž . . . a pozdravuj Yvonku
JOLI a ELI
06. úno 2009 16:11
já to říkám pořád, hlavně zdraví.
Tak brzské uzdravení a příště páteřák ssebou!
adrenalinovým sportům 3x hip hurá
06. úno 2009 17:53
Jste super banda a děkuju Vám všem za podporu.
Páteřák mi teď Yvča pořídila se slovy, že bez něj už na tu blbost nepolezu.
No a kdyby měly záda zlobit při jízdě v Mini - no tak je vyměním !!
Dávejte na sebe pozor !!
Zdraví
Robůtek Emil
06. úno 2009 19:53
Tak to mi je fakt moc líto co se ti sládku přihodilo, taktéž se připojuji k ostatním a přeji ti brzké uzdravení!! martty
06. úno 2009 22:53
Milý Sládku, taky přejeme brzské uzdravení!!! I když s Tvou vitalitou a chutí zkoušet vše nové mě to ani nepřekvapuje...Tak se dej, prosím, brzy dohromady! Těšíme se na Tebe! Yvonko, Ty se taky drž!
07. úno 2009 20:37
Přejeme též brzké uzdravení, aby měl kdo uspořádat sraz v pivovaru
08. úno 2009 14:48
Sportem k trvale invalidite
Brzke uzdraveni ti preji a rodince pivovarniku hodne trpelivosti s lazarem.
C IM
08. úno 2009 20:53
Jirko, tak to je pech..nesmis bejt takovej dravec a ty dvacetimetrovy skoky musis opatrne

. Prejeme brzky uzdraveni, coz je jasny protoze ty se zabejcis a zada mas za 14 dni v klidu. Tak at je to vsechno v pohode a muzeme si zase zazavodit v lete. Pozdravuj pani Sladkovou a pana vratneho v pivovaru
Mejte se
08. úno 2009 21:20
Hezký Jirko,
aspoň že se ti to nestalo na lyžích to už bys byl úplně out.
Každopádně se koukej brzy uzdravit ať můžeš predvéct nějaké nové triky s tím tvým novým safety páteřákem na Chodovarskejch sudech.Takže zlom vaz kamaráde snowboarďáku a nechávám zdravit zbytek tvojí smečky.
ještě ti k uzdravení přidám vlastní báseň:
Lyže
Jozzy
Lyže,
divnej kus dřeva co sních líže.
a na každý noze je jeden!
By Jozzy
Naposledy upravil
Jozzy dne 08. úno 2009 21:48, celkově upraveno 1
08. úno 2009 21:27
Tak to je hodně nemilá zkušenost. Já tě Jirko sice osobně neznám, ale určitě přeju dobré uzdravení. Páteř není zrovna nejvhodnější část těla na úrazy.
10. úno 2009 21:25
Teda Jozzy ta báseň je pecka !! Asi to zhudebním na dudy a budem to
hrát jako hymnu v září při naší pravidelné taškařici " Chodská létobabí lýže "
Nedáš ještě něco k MS v koulení pivních sudů ??
Robůtek Emil
P.S. : Miniaci ,zamlžujete mi optické senzory ,ale stroj to nakoplo!
Díky
a všem zdravííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
12. úno 2009 00:08
No všechno už bylo řečeno. Přejeme brzké uzdravení. V neděli jsme frčeli za vámi na výstavu se zastávkou u Jozzyho a ten nám řekl, že jseš v nemocnici a co se ti stalo. Přesto jsme výstavu navštívili s malou nadějí, že pozdravíme alespoň Yvonku. Neva, hlavně ať jseš brzy fit a těšíme se. Jirka s Věruš