různé vaše reportáže z veteránských akcí, tuningových show apod.
Odeslat odpověď

Pivní Mini Van na Holiday World 2009 v Praze

03. úno 2009 12:29

Čauky minimaniaci,
předně jetě vše NEJ do nového roku a zároveň pozvánka na stánek Plzeňského kraje na Holiday World 2009 do Prahy , kde od 5.2. do 8.2. bude stát naše "občerstvovací " pivovarská soupravička.
Budem s Yvčou v neděli, těšíme se nasetkání

Jirka a Yvona :wink:
Přílohy
IMG_0218.JPG
IMG_0218.JPG (125.83 KiB) Zobrazeno 16277 krát
IMG_0217.JPG
IMG_0217.JPG (125.26 KiB) Zobrazeno 16277 krát

:)

03. úno 2009 13:49

Toz to my se s Misou asi v nedeli stavime, a prejeme hodne navstevniku :)

odpověď

06. úno 2009 00:57

Tak tuhle krásu jsem viděl i na výstavě turistického ruchu v Brně :)

06. úno 2009 10:00

Včera jsme se na stánku zastavili, ale bohužel pivečko už bylo vytočený :cry: Každopádně pokud by někdo měl zájem, tak mám poukaz na vstupenky zdarma, které ráda přenechám.

06. úno 2009 11:23

Tak příroda mění, místo na Holiday Worldu v Praze jsem teď připoutaný
se zlomenými zády na lůžku mariánskolázeňské chirurgie. Místo s miníkem jsem lítal na snowboardu a nedopadlo to nejlépe. Omlouvám se Lence i Rohlíčkovi, ale s výlety mám tak na tři měsíce utrum :cry:

Ale snad bude zase líp, zdravím všechny

Jirka

06. úno 2009 12:03

tak doufám, že ten let stál za to a držím palce, aby bylo uzdravení co nerychlejší

06. úno 2009 13:07

No slečna říkala, že kvůli zdravotním důvodům nejsi a nebudeš. Ale že je to až takhle vážný, to jsem netušila. Tak se pořádně vykurýruj, aby tě v budoucnu to drncání v miníku neodradilo od jezdění v něm :wink:

BTW, když to tak vidím, to si asi na tom prkně taky budu muset začít dávat pozor :?

Zdravím samozřejmě i Yvonku.

Pozdrav

06. úno 2009 13:17

Aj jaj.. Tak ti Jirko přeji samozřejmě brzké uzdravení, i když takovéto zranění se asi táhne dlouho..
Nicméně se určitě uvidíme na nějakém tom srazu.. ;)

Posílám mnoho pozdravů do Chodovaru :rock:

06. úno 2009 13:29

Sládku Sládku :oops: cos to vyváděl ? :oha:

Držíme ti moc moc palce, aby léčba byla rychlá a účinná,

doufám, že se v Chodovaru uvidíme . . . po léčbě dáš pivní lázně a bude zas dobře - no ne ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Tak se drž . . . a pozdravuj Yvonku :-)

JOLI a ELI

06. úno 2009 16:11

já to říkám pořád, hlavně zdraví.
Tak brzské uzdravení a příště páteřák ssebou!

adrenalinovým sportům 3x hip hurá 8)

06. úno 2009 17:53

Jste super banda a děkuju Vám všem za podporu.
Páteřák mi teď Yvča pořídila se slovy, že bez něj už na tu blbost nepolezu.
No a kdyby měly záda zlobit při jízdě v Mini - no tak je vyměním !! :twisted:

Dávejte na sebe pozor !!

Zdraví

Robůtek Emil

06. úno 2009 19:53

Tak to mi je fakt moc líto co se ti sládku přihodilo, taktéž se připojuji k ostatním a přeji ti brzké uzdravení!! martty

06. úno 2009 22:53

Milý Sládku, taky přejeme brzské uzdravení!!! I když s Tvou vitalitou a chutí zkoušet vše nové mě to ani nepřekvapuje...Tak se dej, prosím, brzy dohromady! Těšíme se na Tebe! Yvonko, Ty se taky drž!

07. úno 2009 20:37

Přejeme též brzké uzdravení, aby měl kdo uspořádat sraz v pivovaru ;-)

08. úno 2009 14:48

Sportem k trvale invalidite :D
Brzke uzdraveni ti preji a rodince pivovarniku hodne trpelivosti s lazarem.
C IM

brzky uzdraveni

08. úno 2009 20:53

Jirko, tak to je pech..nesmis bejt takovej dravec a ty dvacetimetrovy skoky musis opatrne :). Prejeme brzky uzdraveni, coz je jasny protoze ty se zabejcis a zada mas za 14 dni v klidu. Tak at je to vsechno v pohode a muzeme si zase zazavodit v lete. Pozdravuj pani Sladkovou a pana vratneho v pivovaru :)
Mejte se

vinčuju zdraví

08. úno 2009 21:20

Hezký Jirko,
aspoň že se ti to nestalo na lyžích to už bys byl úplně out.
Každopádně se koukej brzy uzdravit ať můžeš predvéct nějaké nové triky s tím tvým novým safety páteřákem na Chodovarskejch sudech.Takže zlom vaz kamaráde snowboarďáku a nechávám zdravit zbytek tvojí smečky.
ještě ti k uzdravení přidám vlastní báseň:
Lyže
Jozzy
Lyže,
divnej kus dřeva co sních líže.
a na každý noze je jeden!
By Jozzy
Naposledy upravil Jozzy dne 08. úno 2009 21:48, celkově upraveno 1

08. úno 2009 21:27

Tak to je hodně nemilá zkušenost. Já tě Jirko sice osobně neznám, ale určitě přeju dobré uzdravení. Páteř není zrovna nejvhodnější část těla na úrazy.

10. úno 2009 21:25

Teda Jozzy ta báseň je pecka !! Asi to zhudebním na dudy a budem to
hrát jako hymnu v září při naší pravidelné taškařici " Chodská létobabí lýže " :D

Nedáš ještě něco k MS v koulení pivních sudů ??

Robůtek Emil

P.S. : Miniaci ,zamlžujete mi optické senzory ,ale stroj to nakoplo!
Díky
a všem zdravííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí

12. úno 2009 00:08

No všechno už bylo řečeno. Přejeme brzké uzdravení. V neděli jsme frčeli za vámi na výstavu se zastávkou u Jozzyho a ten nám řekl, že jseš v nemocnici a co se ti stalo. Přesto jsme výstavu navštívili s malou nadějí, že pozdravíme alespoň Yvonku. Neva, hlavně ať jseš brzy fit a těšíme se. Jirka s Věruš
Odeslat odpověď