celkové hodnocení, fotogalerie z proběhlých akcí / srazů a hlavně vzpomínky...
Odeslat odpověď

S mini za Létající rybou podruhé a doopravdy - AFTER POKEC

24. říj 2009 20:30

Tak sem právě čuměl na Novu a pěkně vás tam nafilmovali kamarádi....že LÍDO? :D

26. říj 2009 23:02

Děkujeme předsedo za pochvalu :wink:

Jinak už je report i fotky http://www.minipraha.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=32

Tak pa bando !
Vaše Lída :oha:

27. říj 2009 07:37

:banana: Perfektní sestava :pivo: to tam muselo zase vypadat :roll: škoda že jsem nemoh :cry: perfektně ste si to užily alespoň vy :lol: na Nově dobrej šot a ta závěrečná sestava neměla chybu :pivo: :pivo: Zdravím všechny i Lídu :rock:

27. říj 2009 13:07

Cestu domu ze srazu jsme absolvovaki asi s třiceti nechtěnými zastávkami aby auto opět jelo :sibenice: Jako by to nestačilo tak asi 10 km od baráku nas zastavili bdělí příslušníci.Začali s tím,že pochválili co viděli na Nově a potom přišel nějakej mladej a povídá-Já vás viděl jak jste tam pěkně popíjeli,tak si dýchnete.No skončilo to dobře a den jsme s rodinou Nováků ukončili asipůlkilovým stejkem.Takže být viděn v televizi nemusí být někdy tím pravým ořechovým.Jo a po celou dobu jednání s orgánem se mi Blanka celou dobu :lol: .Už se těšíme na další akce

27. říj 2009 14:29

wow!!! tak to jsme jako přišli o hodně fanové setkání:(... to mě tedy moc mrzí, ale co není všem akcím konec:-D... tak nebudeme zoufat, že... Snad se to všechno povede a příští rok se konečně pojede už ve svém....

To Pavel: :P s těma orgánama to mohla bejt fakt prča:-D... u toho bych chtěl být, bych se asi taky chechta :lol:

27. říj 2009 14:34

Taky mě mrzí má neúčast na této skvělé akci, i já zamáčknul slzu při dívání na fotky.Super šot na NOVĚ s Lídou. Snad to výjde příště už teď se těším.

27. říj 2009 14:43

Srandičky srandičky na to vás užije :zadek:

Poděkování :-)

27. říj 2009 18:34

tak já jsem letos zamáčkla slzičku nad neúčastí na super akci už poněkolikáté a doufám, že už naposledy ! :-) Fotky super - šot na Nově taky :-)

MOC MOC MOC MOC MOC DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ SI NA NÁS VZPOMNĚLI A POSLALI NÁM Z KOLIBY POHLED - POZDRAV - VZPOMÍNKU - UDĚLALI JSTE NÁM VELKOU RADOST :-)

Joli a Eli

Slibuju, že na jaře budu řádně odpočatá a hlavně řádně připravená
a jezdit budu jako o závod :-)

Joli

03. lis 2009 10:09

Článek o akci vyšel i v Litoměřickém deníku. Přečíst si ho můžete na http://litomericky.denik.cz/zpravy_region/minicoopery-oslavily-padesatku-v-20091026.html
Odeslat odpověď