Pohonné jednotky v Mini a všechny úpravy s nimi spojené...
Odeslat odpověď

tece olej

11. srp 2008 17:50

ahojky vsechny zdravim,zacal mi vytekat olejz prevodovky,vede tam tahlo od radici paky tak tam,takze asi naky gufero,poradte mi kde sehnat dil a postup prace,musim to dat dohromady nez bude sraz,diky za odpoved :D :(

12. srp 2008 00:33

Zdar,jo,je tam malý gufero,taky jsem měl tu čest se s tim dělat.Stojí pár korun,nevim kolik přesně.Zkus zavolat do HS tuningu,pošlou to poštou bez problémů,ale nechal bych si k tomu něco přibalit,ať neplatíš víc za poštu,než za samotný gufero :D Do dvou dnů to máš doma.S instalcí to taky neni nějak složitý,akorát musíš na zdviž,nebo jámu.Pákou si zapřeš zeshora ten váleček u převodů(nejlépe,když ti to někdo podrží),abys neohnul při vyrážení vstupní hřídel do převodovky,zařadíš myslim 1,jinak ten čep nepůjde vyrazit ven (málo místa) a nějakym úzkym vyrážečem a kladívkem,nebo co najdeš,vyklepneš čep ven(hlavě ho neztrať jako já,5,5 čep s touhle dýlkou se fakt blbě shání),odpojíš táhlo a to starý gufero vyrejpneš šroubovákem.Nový musíš narazit za ten vnější kroužek zpátky,stačí trubkovej klíč.Bacha hlavně,abys neměl na výstupní hřídeli nějaký ostrý hrany(zabrousit),pak to můžeš dělat znovu.No a zpátky to snad už dáš do kupy,ne? :lol:

Jo,copak motor,už netluče?Asi to bylo někde jinde,co? :woot: :D

tece olej

12. srp 2008 14:10

tak dik moc,hned to udelam
Odeslat odpověď