Prepnout do plneho zobrazeni
Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Poradte ! - brzdovy pedal prilis tuhy

06. zář 2008 09:52

Mam jeden dotaz - brzdovy pedal ide dost ztuha stlacat a bojim sa ci dokazem s tym dostatocne skoro zabrzdit v priapde nejakej situacie... vie niekto poradit kde by ohol byt probem alebo co povolit po pripade pritiahnut ? :blink:

06. zář 2008 09:57

On také nemusí být problém vůbec nikde. Mini (tedy alespoň to moje) má tuhý pedál ale když na to šlápneš, tak brzdí perfektně. Najdi si prázdné parkoviště a vyzkoušej to. V

06. zář 2008 18:25

Súhlas, mini som mal dva a na oboch išiel pedál tuhšie v porovnaní s novým autom. Ale pri brzdení nebol žiadny problém ani na STK. Skús to porovnávať npr. so ZETOROM :lol:
PS: dvdk- ty máš minika? A toho môjho si chcel kúpiť do zálohy?....

06. zář 2008 21:58

ale prd :) toho tvojeho mam v zaujme pre seba, nemam ziadneho minika (zatial), ale pytam sa preto, ze som cital niekde na forach a aj ten co som u teba skusal isiel tuhsie.. Zhanam info o minikoch ake sa len da a natrafil som na to, ze dost ludi je prekvapenych ze ako ide zthua brzdovy pedal, tak ze ci niekto nepozna nejaku fintu ako sa to da povolit alebo pripadne inu fintu.... uz len cakam na kese kedy mi ta teta povie co a ako a rad ten tvoj vezmem do parady :banana:

08. zář 2008 14:35

Aha tak potom už chápem... Totišto ja som nevedel že si to ty... No už mi to je jasné.. :lol: ps. už mám techničák v ruke-v stredu budú aj špz.
Odeslat odpověď