Prepnout do plneho zobrazeni
Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Classic Mini - gumy do dvěří, oken atd. - co a jak...

18. bře 2009 17:45

Začínám skládat a zjistil jsme, že zřejmě postrádám gumy do rámu dvěří. je to nějakej spešl typ, nebo to koupím kdekoli v metráži. Nasazuje se, nebo se i lepí? Gumy do oken zůstanou, ale je dobré je nějak ošetřit (Regum)? A co ty ozdobný stříbrný rámečky. Mám je orvaný a nehezký. Mají jinou, než estetickou funkci, dají se sehnat za rozumný peníz,
Tak už přestávám otravovat. Díky za váš bekfíd či jak se to jmenuje. I

19. bře 2009 10:26

Gumy ve dveřích jsem měnil a koupil jako metráž. Nelepí se a sedí dobře a ani jsem neudělal otvory v obvodu pro vzduch. Při zavření dveří se to pěkně přicucne a vzduch uteče ve spoji. Guma kolem bočních výkl. oken se časem stahuje a nesedí v rozích. Udelal jsem to tak, že jsem povolil okno, více gumu natáhl a přitáhl oknen. Rámečky přeleštím silichromem.Pokud to nebude dobré, sežeň jiné nebo nové.

gumy do oken

22. úno 2010 00:48

Ahoj, mam nový gumy do předního a zadního okna(koupeno v minispares), ale zdaj se mi větší než by se hodilo. Větší vůle je na zadním okně. Když ji chci nasadit na okno tak je tam navíc tolik že to ani šnůrou nepodržim aby se někde nevyvlíkla. Když nasadim jen gumu na auto tak se udela hrb.Kdybych to měl řezat tak to vidim na 5-10mm.

je to normální?? řezat x neřezat? a když řezat tak čim lepit..díky

Re: gumy do oken

22. úno 2010 09:23

Ano, gumy jsem měnil a taky jsem musel obě zkracovat. Rozřízl jsem je v místě spoje a lepil nějakým průmyslovým rychleschnoucím Loctitem na gumu, myslím, že byl určený na lepení pryžových O kroužku, schlo to do minuty.

Re: gumy do oken

22. úno 2010 12:26

Jo jo taky jsem dával okna do nové gumy a byly taky delší uříznout a slepit vteřiňákem.

Re: Classic Mini - gumy do dvěří, oken atd. - co a jak...

29. úno 2012 20:58

Zdar všichni,jaký byste doporučili gumy do dveří,už sem skousel troje a pořád nejdou dovřít,doporučte něco,díky.

29. úno 2012 21:30

Ahoj,skúšal si už:www.gumex.cz?

29. úno 2012 22:13

fragole píše:Ahoj,skúšal si už:www.gumex.cz?

Já jo a pasujou ale nejsem si jistej kterej typ jsem bral.

http://www.gumex.cz/pryzove-profily/profily-pireli-profily-s-kovovou-vyztuhou/
Odeslat odpověď