Prepnout do plneho zobrazeni
Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Předělání Mini z manuál na automat

20. bře 2009 18:51

Ahoj vsem. Pred nedavnem se tady resilo jak narocne je predelani z prava na levostrane rizeni.Me by zajimalo jak narocne je predelat normalni karburatorovou verzi minika na automat. Jestli to je vubec mozne(cesky clovek asi dokaze vsechno)Co vsechno je trreba vymenit? Diky moc a jestli se to tady uz resilo tak se omlouvam. :wink:

didnt catch

20. bře 2009 21:49

Moc jsem to nepochopil,
manuál za automat
nebo karbec za vstřikování?

20. bře 2009 23:36

MANUAL ZA AUTOMAT.

21. bře 2009 13:08

Proč? :shock:

21. bře 2009 14:56

Kvuli pritelkyni. No ale ted nevim jestli jsem nekde u vyslechu nebo jestli ma otazka predstavuje velky problem :shock:

21. bře 2009 15:16

se přiznám že to také nechápu. :cry:

automat se snad vyráběl pouze karburátor ne?
sehnad takovou převodovku bude větší problém než namontování.
Jinak s tímto bude mít největší zkušenost automatik.U nikoho jiného jsem tu v čechách mini automat neviděl.

automat

21. bře 2009 15:17

Problém je to obrovský ,ze současného motoru můžeš použít tak hlavu , ojnice s pístama a nějaké drobnosti jinak nic.Motor s automatem má jinej blok jinou klikovku jinou spojku a samozřejmě převodovku, a i kdybys sehnal samotnou převodovku tak k motoru s man.to nejde napasovat ,pokud bys to sehnal komplet tak do miníka to namontovat lze, jo a miník s automatem se vyráběl pouze s litrem.stačí ti to takhle.čau

21. bře 2009 15:40

Staci mi to takhle. Ja uz mam strach se tady vubec na neco zeptat. :shock:

automat

21. bře 2009 16:40

Ale já to nemyslel zle, akorát jsem ti napsal jak to je . a co je tady proboha k nepochopení , že miniludek má zájem o automat .

Re: automat

21. bře 2009 17:58

nevmini píše:jo a miník s automatem se vyráběl pouze s litrem.stačí ti to takhle.čau

Mini s automatom sa robil aj 1100 a 1300 a na slovensku jazdí striekačka SPI s automatom.
Odeslat odpověď