Opravy, úpravy, renovace ......
15. srp 2010 21:32
Pokuud vím, tak se pětikvalt na mini clasic nikdy nedával. Zkoušel jste to někdo někdy upravit??? Nebo neslyšel jste o tom někdo něco??? Díky
15. srp 2010 21:41
Ahoj tak to jsi slyšel špatně. 5kvalt dávali v Cooper garage do Mpi a nazývali je myslím Cooper 5S. Tato převodovka se dá dnes bezproblémů koupit jen cena je trochu jinde
15. srp 2010 21:46
Mekkk píše:Ahoj tak to jsi slyšel špatně. 5kvalt dávali v Cooper garage do Mpi a nazývali je myslím Cooper 5S. Tato převodovka se dá dnes bezproblémů koupit jen cena je trochu jinde

Tak hold jsem o MINI neslyšel ještě všechno ....
15. srp 2010 22:13
ano jak řekl Mekk, byly to Ska něco jako teď John Cooper Works, zrovna o tom něco málo mám v jednom MiniWorldu....ale ona podle mě zas není moc potřebná..? na rychlost vyšší jak 180 to auto fakt není a třeba u mého MPI se spotřeba při 4 rychlostním stupni mezi 100 - 160 km/h už moc nemění.
16. srp 2010 21:59
Kuboš píše:ano jak řekl Mekk, byly to Ska něco jako teď John Cooper Works, zrovna o tom něco málo mám v jednom MiniWorldu....ale ona podle mě zas není moc potřebná..? na rychlost vyšší jak 180 to auto fakt není a třeba u mého MPI se spotřeba při 4 rychlostním stupni mezi 100 - 160 km/h už moc nemění.
Spíž, že by se ulevilo motoru ... nemohl by jsi mi nascenovat ten MINIWORLD??? a poslat na email???
17. srp 2010 11:17
myslím že motor vydrzí bez renovace dýl než mini

Více méně na tom nic není, prostě koupíš převodovku, článek ti klidně ofotím, ale za ty prachy seženeš novej motor celej...
17. srp 2010 17:06
převody kupovat nebudu, je to raketa ... upravujeme převody do rellyových závoďáků, takže bych šel touto cestou, jen bych potřeboval poměr jednotlivých převodů a nebo tam jen prostě vloží další převod, ale to je na delší povídání ... ale tamto mi prosím pošli, ríd se o MINI zase něco dozvím.
18. srp 2010 08:30
Koukni na tuto stránku třeba se bude hodit
http://jackknight.co.uk/onlineshop/prod ... cts_id=238 jsou tam poměry jednotlivých převodů.
19. srp 2010 09:36
díky mekkku - proc vymýšlet vymyšlené ..

ještě zkusím někde zjistit jaký je tam stálý převod ...
25. srp 2010 01:39
najdi si na webu K.A.D. a nebo M.E.D.