Prepnout do plneho zobrazeni
Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Několik dotazů

22. led 2011 15:48

Tak jsme dnes s Ondrou (Colic 323 - díky za pomoc) rozchodili světla :banana: a odvzdušnili spojku, ale přetrvává pár zásadních problémů :( 1/Spojka nechodí, i když píst pracuje - asi někde zatuhla :cry: - kde by to mohlo být, co s tím?
2/Pořád nejde proud do čerpadla (SPi), kde může být problém, chodí to přes ten nehodovej vypínač? Kde to má pojistku (světla vzadu choděj, tak to snad nebude ve vedení)
3/Nejdou blinkry a varenbliky :oops: , kam jde druhej drát od přerušovače výstražných světel( levý roh u motorku stěračů) - jeden mi jde na pojistky a ten druhý???
Díky za vaše příspěvky, Mejdloš

Re: Několik dotazů

22. led 2011 23:34

k těm blinkrum jsou tam dva okruhy jeden varovky druhy klasicke blynkry oba maji zvlašt přerušovač a zvlašt pojistku a jěšte pokud maš zapnute varovky klasicke blinkry jsou přerušeny a tudiš nefunkčni takže žarovkou zkoušečku a trochu talentu a určitě to dopadne do kabel svazku jsi asi nezasahoval :?:

23. led 2011 22:06

Sakra, to je smršť :shock: To tu nikdo nemá auto, nevrtá se v něm a neměl podobné problémy :roll: Trochu mi to připomíná ty tři opičky - nevidím, neslyším, nemluvím Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 :choon: Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 . M

23. led 2011 23:49

cav, no zo spojkou som mal podobny problem ked som menil ten hlavny spojkovy valec aj pomocny valec za novy, piest behal ale nedalo sa to nastavit az som nakoniec musel ten piest predlzit o cca 15-20mm, nepamatam sa presne, a potom bez problemov som to nastavil a dva roky v pohode s tym beham,
drzim palce :)

24. led 2011 09:56

Pokud to dlouho stálo a spodní váleček při odpojení funguje tak je nejspíš zarostlá posuvná hřídel v hliníkovém víku.

24. led 2011 10:55

Díky za reakci, stálo to 2 roky na zahradě, takže to asi zarostlo, nějak se s tím porvu a zkusím poškádlit nárazové čidlo. Když to nepůjde, tak to půjde k odborníkovi. Mimochodem, nemáte někdo kontakt na Mistra Ubla ze Zdic, tam to mám asi nejblíž. M

24. led 2011 18:01

Měl jsem podobný problém s blinkry - někdy spínač varoivných světel nešel přepnout až na doraz (nebylo vidět že není domáčknutý) a pak nešly ani blinkry.
Odeslat odpověď