Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

emise,poradte

22. bře 2011 10:43

ahoj,chtel sem s minikem jet na emise a nikdo mi je nechce udelat,pry tam ma podle papiru byt rizeny karburator a katalyzator,ale to sem v minikovi nikdy nemel,poradte co mam delat,diky moc,

Re: emise,poradte

22. bře 2011 11:50

Ahoj, hele já měl taky problém, mám to naspaný uplně stejně, první problém byl to, že je málo míst kde dělaj emise na starý mini, další problém byl to že je tam napsanej kat, přitom je to karbec bez katu, byl jsem ve Slaným na STK a jak se říká líná huba holý neštěstí, řekl jsem mu že mu dám na pivo a šlo to , nakonec jsme se dostali k tomu, že zná jednoho z našich mechaniků, takže kdyby si nesehnal nic jinýho můžu pomoct takhle, technik mi to naměřil na vlastním P106 a emise mám, dostal 300 na pivo.

22. bře 2011 19:25

Ahoj jo tak to je problém když nemáš známého, já mám v papírech SPi takže stříkačka a kat, není tam ani jedno je tam HIF 44 a maniflow výfuk včetně svodů, a emeise mám ale jak říkám jedině známého jinak ti to nikdo ofic neudělá. Takže hodně štěstí.

22. bře 2011 20:27

nejakyho znamyho mam,tak to snad projde,uvidime,docela me to ale zarazilo protoze pred trema rokama mi to udelali bez problemu,ted maj zas nejaky novy zakony a nemuzou to delat,ale snad budu mit stesti :D

23. bře 2011 07:55

Budeš mít štěstí,neboj. :wink: Newim co furt řešíš.Už jsi to mohl mít za sebou.

23. bře 2011 09:12

myslel sem ze to zvladnu sam,ale opravdu budu muset za tebou do ustavu :D
Odeslat odpověď