Opravy, úpravy, renovace ......
30. kvě 2011 12:37
Zdravím všechny Miníkáře,jelikož jsem čerstvým majitelem,tak bych potřeboval radu ohledně podvozku na Mémini

Jedna věc je jistá,gumové bloky na naše silnice(Plzeň jih) není zrovna nejlepší řešení...Tak se chci zeptat,jaké zkušenosti máte vy...Vyměnit gumu za pružiny,bo použít klasiku(tlumiče s vinutou pružinou v jednom) atd.Jistě mi k tomu řeknete více.Děkuji všem za případné odpovědi/rady
30. kvě 2011 22:55
Ahoj,no nevýhoda gumovýho odpružení je,že je progresivní a čím víc ho stlačuješ,tak tvrdne.Pružina bude mít víceméně stejnou tvrdost.Z těch gum si můžeš vybrat různý tvrdosti.Jinak přestavba na klasickej komplet bude asi trochu složitější a nákladnější.
01. čer 2011 02:36
Díky moc za odpověď.Mám totiž venku celej přední rám i s motorem,tak přemýšlim/vymejšlim různý špeky,ať to nemusim dělat dvakrát...páč vyndat motor i s rámem se jevilo zpočátku jako dobrej nápad,ale nakonec to byla celkem pakárna:-)
01. čer 2011 09:12
No,já vyndavam taky vždycky motor i s rámem,nemam jeřáb.Neni to ale tak hrozný.Nejlepší je vyndat všechny skla,interiér a dveře a auto zvedneš celý sám.