Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Jaký podvozek

30. kvě 2011 12:37

Zdravím všechny Miníkáře,jelikož jsem čerstvým majitelem,tak bych potřeboval radu ohledně podvozku na Mémini :D Jedna věc je jistá,gumové bloky na naše silnice(Plzeň jih) není zrovna nejlepší řešení...Tak se chci zeptat,jaké zkušenosti máte vy...Vyměnit gumu za pružiny,bo použít klasiku(tlumiče s vinutou pružinou v jednom) atd.Jistě mi k tomu řeknete více.Děkuji všem za případné odpovědi/rady

Re: Jaký podvozek

30. kvě 2011 22:55

Ahoj,no nevýhoda gumovýho odpružení je,že je progresivní a čím víc ho stlačuješ,tak tvrdne.Pružina bude mít víceméně stejnou tvrdost.Z těch gum si můžeš vybrat různý tvrdosti.Jinak přestavba na klasickej komplet bude asi trochu složitější a nákladnější.

01. čer 2011 02:36

Díky moc za odpověď.Mám totiž venku celej přední rám i s motorem,tak přemýšlim/vymejšlim různý špeky,ať to nemusim dělat dvakrát...páč vyndat motor i s rámem se jevilo zpočátku jako dobrej nápad,ale nakonec to byla celkem pakárna:-)

01. čer 2011 09:12

No,já vyndavam taky vždycky motor i s rámem,nemam jeřáb.Neni to ale tak hrozný.Nejlepší je vyndat všechny skla,interiér a dveře a auto zvedneš celý sám. :biggrin:
Odeslat odpověď