Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

sedačky

16. led 2006 20:38

Prosím poraďte. Mám v miníkovi sedačky, které se dají sklápět (vic 1. obrázek). Chci si pořídit Cobra Classic (2. obrázek). Mám však problém - když chci odkrýt přístup dozadu, musím sedačky sklopit a zároveň překlopit dopředu. Další varianta je vyndat opěrku hlavy. Jinak sedačka narazí do stropu a šlus. Máte někdo skořepiny? Jak se dostáváte dozadu? Zablokuji si Cobrama zadní místa, nebo budu muset vyndávat opěrku? Poraďte... :pray:

16. led 2006 20:42

pardoon, zapoměl jsem na fotky... :oops:
Přílohy
classic-magnolia.jpg
classic-magnolia.jpg (83.85 KiB) Zobrazeno 6794 krát
image002.jpg
image002.jpg (39.71 KiB) Zobrazeno 6794 krát

16. led 2006 20:43

...a samo že je to obráceně - obrázek 1 je obrázek 2 a obrázek 2 je obrázek 1 :D

16. led 2006 22:53

no zalezi jak to mas udelany ;-) vzdyt preci seriovy sedacky se daj sklapet komplet a takze by ses tam mel dostat normalne ;-) takze bych v tom nevidel ani nejakej velkej problem, spis jde o to, jakym zpusobem tam sou uchyceny ty sedacky co tam mas ted? :-/

16. led 2006 23:01

Jsou uchyceny v přední části (jakoby pant) a v zadu mají nožičky, takže se celé zvednou kolem předku. A sériové myslím neměly opěrku hlavy, takže byly nižší. Ale nevím, toto je první (a zatím jediný) miník, kterého jsem viděl zevnitř. :roll:

17. led 2006 00:17

nene, ty seriovy sedacky muzou bejt uplne stejne vysoky, mozna i vyssi, takze toho bych se nebal a operku mely tez, ale spis byla pro zlost ;-)

17. led 2006 00:45

Ale tak jak to, že ty moje se opírají o strop? Myslím, že úchyt je originál, a když vyndám opěrku hlavy, vyjde to tak-tak, ale opřou se o sluneční clony (v případě že nesklopím opěradlo) :cry:

17. led 2006 01:43

tak todle delaj i origo sedacky, ale myslim si, ze ty Cobry sou nizsi, takze by si to mel dokazat sklopit az na sklo ;-)

17. led 2006 11:28

tak já to risknu. Dík

17. led 2006 11:34

a jinak i pres origo sedacky se da dozadu v pohode dostat ;-) sam sem to i osobne zkousel, takze tohodle bych se nebal, ze by se tam nekdo spatne dostaval ;-)
a nemas vubec zac ;-)
Odeslat odpověď