Prosím poraďte. Mám v miníkovi sedačky, které se dají sklápět (vic 1. obrázek). Chci si pořídit Cobra Classic (2. obrázek). Mám však problém - když chci odkrýt přístup dozadu, musím sedačky sklopit a zároveň překlopit dopředu. Další varianta je vyndat opěrku hlavy. Jinak sedačka narazí do stropu a šlus. Máte někdo skořepiny? Jak se dostáváte dozadu? Zablokuji si Cobrama zadní místa, nebo budu muset vyndávat opěrku? Poraďte...
no zalezi jak to mas udelany vzdyt preci seriovy sedacky se daj sklapet komplet a takze by ses tam mel dostat normalne takze bych v tom nevidel ani nejakej velkej problem, spis jde o to, jakym zpusobem tam sou uchyceny ty sedacky co tam mas ted? :-/
Jsou uchyceny v přední části (jakoby pant) a v zadu mají nožičky, takže se celé zvednou kolem předku. A sériové myslím neměly opěrku hlavy, takže byly nižší. Ale nevím, toto je první (a zatím jediný) miník, kterého jsem viděl zevnitř.
Ale tak jak to, že ty moje se opírají o strop? Myslím, že úchyt je originál, a když vyndám opěrku hlavy, vyjde to tak-tak, ale opřou se o sluneční clony (v případě že nesklopím opěradlo)
a jinak i pres origo sedacky se da dozadu v pohode dostat sam sem to i osobne zkousel, takze tohodle bych se nebal, ze by se tam nekdo spatne dostaval a nemas vubec zac