Bunny, víš co? pokusím se ti to dneska nafotit, ať to vidíš na autě.. Pokud tam máš jen standart archers, tak ti s těma podložkama z toho budou 100% vylézat.. jak moc to záleží jestli máš 165/60 nebo 145/70 gumy.. já mám na autě 165/60 a široké blatníčky prý pro 12" kola.. a výsledek je hrana gumy na hraně blatníčku..
A co se týká ceny.. na ebay je to věc značně proměnlivá a šálivá.. v německu na ně skoro nenarazíš (nebo strašně draho), takže je musíš hledat na ebay.co.uk (anglická), tam si najít prodávající, kteří posílají worldwide/europe nebo se zkusit zeptat těch co mají napsáno pouze GB, jestli by byli ochotní to poslat do Evropy.. ale o tohle všechno se ti je schopen (a pokud pěkně poprosíš) i ochoten postarat Minimike.. a pak už zbývá jen sledovat na kolik se ta aukce vyšplhá.. ale tím, že je to docela dost žádané zboží a navíc docela zdaleka, tak počítej, že i s poštovným tě to výjde minimálně kolem 2.500.. což byl můj případ.. (dlouho jsem čekal, až nějaké budou jakžtakž levné)
další variantou je zkusit se zeptat p. Škubníka (kontakt v profesionálech) protože jsem je tam u něj viděl.. ale cenu se neodvážím tipovat..
PS: jak tak koukám na fotky tvého auta, tak se mi jeví levý přední blatníček jako zničený.. pokud ho ještě nemáš nový a vyměněný a budeš kontaktovat Minimika ohledně koupi něčeho z ebay, tak mu napiš, že bys ho potřeboval a on ti ho snad k tomu přibalí.. (nebo jinak předá) protože já mu ty svoje dal k dispozici na zamýšlený projekt, ale jeho současné auto je asi potřebovat nebude.. tak se nějak domluvte.. já za něj nic nechci.. (anebo jo.. na příštím srazu mě pozveš na pivo..tento ročník jsme se nějak vzájemně míjeli..

)