Opravy, úpravy, renovace ......
23. lis 2006 22:09
mam prosbu, kdo poradí jak seskládat originál světla s plastovým hrncem a chromovýma rámečkama dohromady. Učinil jsem už několik pokusů, ale nedaří se mi přetáhnout venkovní rámeček přes plast. okraj hrnce (jako by byl větší průměr než je třeba). Nevím jestli je správná metoda "ježek v kleci" nebo "svaly a palice"...nebo jsem koupil zmetek.
23. lis 2006 23:40
Asi ti tam něco schází my je používáme už dlouho a funguje to.
- Přílohy
-

- thumbnail.jpg (7.23 KiB) Zobrazeno 4819 krát
17. led 2007 00:39
No tak zajdi za Davidem a pochlub se, třeba je to kravina....jdu za ním ve čtvrtek odpoledne (má tel. 723474888) kdyby jsi tam netrefil

cau Martin
17. led 2007 20:37
děkuji, chyba byla tradiční. nikdo nedovedl prodat kompletni sestavu celych svetel, takze ačkoli kazdy z prodejcu tvrdil "žadny problem", tak kupodivu klasický hlavni chromová obroučka nesedí přesně na klasický plastový hrnec. po male uprave obvodu a převrtání otvoru šroubku uchycení ale už vše vypada použitelně..
18. led 2007 12:13
CHyba je v tobě když nevíš jak to má vypadat rámeček se nepřetahuje přes žádný hrnec ani plastový ani plechový.
18. led 2007 18:32
To není tak úplně pravda, taky jsem použil plastové hrnce a vnější(hlavní) chromový rámeček jsa správně usazen musí být "zachycen" za plastové výstupky z plastového hrnce a tím "napasován" na plastový přesah hrnce.
A je docela možné, že některé plastové hrnce ty výstupky nemají přesně.
Nakonec musím ale říci, že jsem měl asi štěstí a již dvakrát jsem při jejich montáži žádný problém neměl.