Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Pruhy na kapotu?

04. črc 2006 22:05

Má někdo zkušenosti s přilepením pruhů na haubnu :?: Už jednou jsem se o to pokoušel.A výsledek byl k pláči :( při nalepování mi pod folii vznikly bubliny a když jsem je chtěl odstranit tak tam vznikly drobný vlnky :cry: Takže skončily v popelnici.Pokud někdo víte jak na to tak prosím o postup .Díkes

04. črc 2006 22:36

Tak nejlepší je lepit takovýhle věci pomocí jarového roztoku který po nanešení je kluzký a může se s folií hýbat a vytlačovat bubliny a když se to nechá potom vyschnout tak výsledek je super.Jozzy mi to asi potvrdí.

04. črc 2006 23:17

minitom píše:Tak nejlepší je lepit takovýhle věci pomocí jarového roztoku který po nanešení je kluzký a může se s folií hýbat a vytlačovat bubliny a když se to nechá potom vyschnout tak výsledek je super.Jozzy mi to asi potvrdí.

Použil jsem dětský šampón dle návodu a výsledek děsný.A při vytlačování bublin mi vznikli ty varhanky na folii :cry: Možná ,že to bylo málo mokrý fakt nevím.

04. črc 2006 23:43

Hele to uz mi nekdo kdysi vysvetloval ... jak to bylo ... jo, uz vim - prej se lepej nejlip pomoci barvy a strikaci pistole :-)

05. črc 2006 08:48

Dobrý fígl :lol: To bych ale nikdy Mini neudělal :wink:

pruhy na kapotu

05. črc 2006 09:36

pruh musí být uříznutý v určitém oblouku na nové i staré mini jinak marná práce.

Re: pruhy na kapotu

05. črc 2006 19:16

A nemá někdo předlohu?? Většinou jsem ,ale na prodej viděl rovný :oops:

23. srp 2006 20:57

Bud v klidu. Jarovej roztok neni spatnej, ale staci i hodne vody. Zalezi na folii a hlavne Postupu. Namoc kapotu, priloz pruh, polej ho vodou a gumovou sterkou vytlacuj vodu. Stirej ji od stredu ven a hlavne to furt macej, jinak guma prestane klouzat a muzes si to rizhodit. Jinak nevim. Takhle sem polepoval spostu veci vcetne reklam na sluzebni auta a vzdycky to bylo dobry.

24. srp 2006 12:26

zdar jak sviňa

nalepování pruhú je otázka trpelivosti,
vezmes jar s vodou k pomeru třeba 1:6,
naliješ to do rozstřikocí lahvičky (třeba mr.propper) :twisted:
a nastrikas to na kapotu, pak vezmes polep a postrikas lepivou část,
přiložís na kapotu a posunujes jak je libo protože ti to po kapote klouže,
gumovou sterkou vytlacis bubliny a nechas uschnout jar s vodou,
vysledny efekt je perfektni...
ale mohu li doporucit sver se do rukou odborniku, tohle dela kazda vetsi reklmaka ty na to maji miliony nastroju a kokotinek a udelaji to fakt profy...
kdyz sem nechaval delat firemni polep na galaxy tak mi to vyhaldili
i pres kliky a gumove lemy a drzi to uz 2 roky a vypada to sqele
:D

čest čef

12. zář 2006 10:17

nejni problem si ty pruhy nechat udelat v nejaky reklmani agenture a tam to i nalepej - a stoji fakt par korun...

12. zář 2006 17:01

Taky se přidám k již řečenému, v grafickém studiu jsem nechal kapotu a za dvě hodiny to bylo k vyzvednutí za kilo. Fólie to byla velmi dobrá, už to mám pár let a žádné smrštění na slunci či blednutí nenastalo.

Šíře pruhu na kapotě

25. led 2010 15:39

Prosím změřte mi někdo jak je širokej bílej pruh na kapotě u miniska r.v. 93 díky moc Kuta

Re: Pruhy na kapotu?

27. led 2010 10:26

Toto je teda z 97, ale pruhy byly stejné: 9 cm široké a 1 cm od kraje kapoty. Hodně zdaru při dokončování!
Přílohy
aIMAGE_418.jpg
aIMAGE_418.jpg (134.6 KiB) Zobrazeno 7238 krát

Re: Pruhy na kapotu?

27. led 2010 20:31

Díky moc todle je uplně super i s obrázkem.
Odeslat odpověď