08. pro 2005 15:10
Milý Pepku..
asi tě zklamu, ale zatím jsem na nic ani nešáhl.. mám to všechno sice už vyndané z toho autíčka, v kterém to bylo profesionálně instalováno předtím, ale ještě jsem se k tomu nedostal, abych to zase k tomu autoelektrikáři zanesl. Chci tu proceduru stejně jako minule (kdy mi dělal celou novou elektriku) spojit s celkovou revizí elektriky u Mini.. nikam nevedoucí dráty zredukovat.. všechna přídavná světla a zásuvku 12V zapojit..atd.
Jinak co vlastně tam chci? Celkem normálka.. nechci na žádném tuning srazu udivovat výkonem, a tak hudební výkon bude takový ať se to tá poslouchat i vevnitř auta...a ne abych při zapnutém stavu musel rychle pryč..

Takže jenom autorádio Sony X-plod 4x50W, dopředu půjdou 13cm dvoupásmové repro Sony X-plod, možná ještě i 10cm dvoupásmové Pioneer.. a dozadu? tam ještě uvažuju.. asi každopádně do kufru menší zesilovač 4x50W a potom nevím.. buď teda pořídím nějaké ovály do plata ale to asi ne, protože plato mám z anglie dřevěné za 1400, takže z pochopitelných důvodů se mi do něj nechce vrtat.. a tak jako reálnější vidím bassový boombox s výškačema a modrým regulovatelným osvitem upevněný na zadní sedačce.. snad jsem aspoň trochu ukojil tvou zvědavost.. ale víc už skuečně nepovím, protože Mini není středobodem mého světa a tak nevím co všechno se stihne.