Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

rez v nádrži

21. bře 2008 15:00

Nazdar lidičky.mám problém a asi nejsem sám...mám rez v nadrži,víc než by bylo stravitelný ale ne zase hnilička..nasypal jsem dovnitř matice a šterkám,rez se vysaje ale není to 100%,napadlo mě dovnitř nalít odrezovač,nevíte jak to bude později reagovat s benzínem? chtěl bych najít nějaký řešení anichž bych musel kupovat novou nadrž nebo upravovat nějakou plastovou .pak jsem někde na burze viděl nějaký roztok na bázi jakési gumy ...?? který se rozlil v nadrži a vytvořil hustý cca 0,5 cm obal.nemáte někdo zkušenosti?dík :idea: :)

nadrz

23. bře 2008 23:04

:?: Vážně mi nikdo neporadí nebo neví jak na to? :cry: notáááák :?

23. bře 2008 23:20

Ahoj, tiež som raz riešil hrdzu v nádrži nebol to sice mini ale to je jedno. Nahádzal som tam matice ako aj ty a "pol dňa som hrkal" potom som to vypláchol benzínom a hotovo. Nebolo viac treba, filter sa mi už nazapchal ani raz. S odhrdzovačom v nádrži skúsenost nemám ale pokial to poriadne vypláchneš benzínom určite sa nič nestane.

25. bře 2008 09:42

Na odrezovač bych se vykašlal, bez toho, aniž bys nádrž zevnitř po jeho aplikaci natřel, je to zbytečné, pokud bys chtěl nádrž zevnitř něčím natřít, zkus třeba toto http://www.velorexy.cz/clanek/renovace-palivove-nadrze Jinak to chce, zvláště při odstavení na zimu, nalít do benzínu velfobin, aby na sebe navázal vodu v palivu, auto se odstavuje s plnou nádrží, protože jinak nad hladinou benzínu nádrž uvnitř rezne.

rez v nádrži

25. bře 2008 22:01

super.dík za návod.dostal jsem nabídku zánovní nádrže tak popřemýšlím. :wink: MNo hold učený z nebe nespadl

Re: rez v nádrži

14. kvě 2010 19:47

Velkou krabičku olověných broků , trochu zalít petrolejem a dlouho protřepávat , nebo nádrž připevnit na stavební míchačku a nechat otáčet. Dělal jsem tak motocyklové nádrže a velmi dobrý výsledek.
Odeslat odpověď