31. led 2008 23:36
čau, Mekku. palubku jsem řešil několikrát, co se týče uchycení, čtyři šrouby drži cely plastový korpus trojbudíku, dvě díry na hoře a dvě díry dole tvaru U, pokud maš šrouby dole musí to držet max za pohon tachometru.nebo za kabely.
držáky žarovek jsou standartně ještě na prastarý typ žarovek se závitem, známých z kapesních svítilen(např. MY DAY) dá se to sehnat v elektromaterialu nebo modelaři hodnota je tuším 12V/0,2 A ,to odpovídá cca 2 W. normálně jsem to ale předélával na dnes používané male žarovičky co se dávají v dnešních palubkách. pruměr dopasuješ, zaizoluješ a kostru dovedeš k žarovce zvlašť.
co se týče pozic žarovek, ta oranžová 2,byla volná ja jsem ji použil pro mlhovku, 4 je tlak oleje/mazání , 5 nabíjení , 1 dálkové světla a 3 blinkr.
vidím že je budík kously, musiš rozebrat komplet i čiselník , stává se často že se kousné při přechodu ze stovek na tisíce a výš, ještě něž ho rozděláš vyzkoušej ho přes aku vrtačku, jak se chová, rychloměr by měl ukazovat a uvidíš zda přeskakuje počitadlo. zdar
ještě jsem si všiml že jsi sehnal docela vzácný typ palubky z imitaci dřeva, montovalo se to pouze do Mini Special,těch tady moc není, tak si ji važ !
- Přílohy
-

- k5kicsi.jpg (67.37 KiB) Zobrazeno 9602 krát
Naposledy upravil
Pitrys dne 31. led 2008 23:52, celkově upraveno 1