Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

1,3 MPI drží vysoké otáčky

20. čer 2009 19:31

Zdravim. Potřebuju poradit. Utrhl sem výfuk a motor začal běžet tak na 3000 ot/min. Z toho volnoběžného ventilu, kterej je nalevo od palivové lišty, byl upadlej spodek. Přilepil sem ho vrátil ale nepomoholo. Pořád běží rychle. Poraďte prosím. :(

21. čer 2009 10:49

Vyndej volnověžný ventil a nech ho napojený na elektrické čidlo které reguluje vysunování volnobežného ventilu, otoč klíčkem a uvidíš jak se ventil zavrtává a vyvrtává ven, až bude hodně vytažený tak vem a vypoj ho z elektriky a natvrdo ho tam našroubuj, měl bys nastartovat a mít míň otáček (pokus omyl), já osobě ho mám taky natvrdo a funguje to

21. čer 2009 11:02

Děkuju určitě to zkusim.

21. čer 2009 12:18

Tak sem to udělal. Otačky spadli tak na 2000. Když to máš taky vypojený máš se studenym motorem vyšší otáčky? Jako sytič. Nenašel sem jiný zařízení, který by to mohlo dělat.

21. čer 2009 15:18

zkoušej to dokud nebudeš mít ještě mín otáček, tzn. že se ten ventil ještě víc vyšroubuje (bacha at se ti nevyšroubuje uplně)

Ventil

21. čer 2009 18:25

Taky muze byt prasklej kosik od toho ventilu a nebo hadice s přívodem vzduchu.zkus zkontrolovat celej ten kosik aji s ventitem.měl jsem stejnej problem.
Odeslat odpověď