Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Rádio Mini Cooper r.v. 03

04. srp 2009 09:38

Ahoj všem,

v sobotu jsem se připojila mezi majitele Mini Cooperů :) a jediné, co mě trošku mrzí je, že originál rádio nepřehrává vypálená CDčka.. Jak jste to řešili?
Přemýšlím, že bych si koupila nějaké multifunkční rádio, s vestavěnou navigací, ale zas je mi líto porušit "originální vzhled"...

Máte pro mě řešení?

Díky moc :)

04. srp 2009 12:25

Ahoj, doporučil bych se podívat na eBay. Prodávají jich tam dost. Například toto.

Stejné jsem si pořizoval a umí i MP3.

04. srp 2009 13:04

OKCZ píše:Ahoj, doporučil bych se podívat na eBay. Prodávají jich tam dost. Například toto.

Stejné jsem si pořizoval a umí i MP3.

a jak se koukáš třeba na tohle? Libi se mi mit HF, navigaci i MP3 a možnost připojení iPodu v jedny "krabicce".. jen se teda bojím, jestli se vejde.. ale řadí se pod 1din rádia a myslím, že v Minim je o trošku víc místa, než normálně..
Přílohy
radio.jpg
radio.jpg (34.74 KiB) Zobrazeno 3940 krát

moc je moc

04. srp 2009 13:17

No já tedy nevím - buď bych nechal origo rádio na CD, ale ten novější typ, co přehrává MP3ky a nebo vyměnil za něco kvalitnějšího od jiných výrobců. Já mám nyní LG co umí snad všechno krom navigace (MP3, HF, USB, audio-in) ale bohužel nestačí výkonově. Našel jsem vhodnou náhradu od Pioneera co umí vše zmiňované + má vstup na iPODa. :wink: A hlavně čím více funkcí, tím složitější vnitřek přístroje = technologická úroveň výrobce. Zatím se mi osvědčilo chtít raději méně, ale kvalitněji Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

K té navigaci - lepší je mít navigaci v úrovni očí a nebo alespoň s hlasovou navigací v repro - jinak koukat pod tachometr je dost nepraktický. Třeba v telefonu ? :?:

A k velikosti - ano, hledej 1DINové autorádia a zapomeň na to, že má MINI místa na rozdávání. Akorád tam narveš rámeček a nic více.. :bigups:
Naposledy upravil worrycz dne 04. říj 2009 12:21, celkově upraveno 1

04. srp 2009 16:06

Já chtěl jedině originál aby to ladilo. Hlavně že to umí MP3 a AUX jsem si dodělal sám.
Odeslat odpověď