Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Plech vs. laminát

01. čer 2011 06:55

Zdravím,už delší dobu si pohrávám s myšlenkou,že své nabořené čelo a děravé blatníky vyměním za nové :D A protože se pomalu dostávám do stádia úplného rozebrání Méminiho,tak je tato myšlenka více a více aktuální...Co pořídit?Novou plechařinu,nebo laminát??Bohužel mi dosud nebyl nikdo schopen říct,jestli s celým předkem v kuse z laminátu,projdu naší slavnou STK...Tak prosím ty,co stím mají nějakou zkušenost o radu.Díky

Re: Plech vs. laminát

01. čer 2011 09:26

Tak s laminátem na STK bez známýho neprojdeš ani náhodou.A i známej bude mít kecy.Možná by bylo dobrý,abys neměl celej předek odklápěcí,ale čelo s blatníkama napevno a kapotu zvedal,pak to nevypadá tak blbě,když to bude prohlížet ten známej.Radši bych ale doporučil plechy už kvůli pevnosti a taky bezpečnosti chodců.Laminát se štípe a jesli pak někoho nabereš a jeho to rozřeže,tak budeš mít průser.Nevýhoda těch plechů je,že díky polskejm výrobcům je někdy horor to napasovat viz třeba Jirka 2030 tady z fóra.Já jsem na prvním taky dával všechno nový a pasoval to 3 dny. :blink: Tak jsem na druhym jen vyřezal špatný místa a záplatoval,ale to není zas perfekt,no. :roll:

Re: Plech vs. laminát

01. čer 2011 14:13

Tak to je teda pěkný, už už jsem si maloval jak tomu mému litránku ulehčím :D
A jinak,kdyby se ti doma válely doma nějaké slušné dvanáctkové disky s límcem jako kráva :biggrin: ,tak dej vědět.Díkes
Odeslat odpověď