Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Žárovky

12. pro 2005 23:09

Tak tu ta diskuze poněkud uhnívá, to jste se společně s vozy uložili k zimnímu spánku :roll: Já tedy taky nemám žádné převratné téma :o , ale Frantíka jsem dostal prostého jakékoli výbavy :cry: a tudíž mi chybějí mimo jiného náhradní žárovky :idea: . A protože se mi nechce hrabat ve světlech Yellow_Flash_Colorz_PDT_10 , prosím o info, jaký základní paket mám pro Rover Mini 94(rozuměj frantíka) zakoupit :D .Díky Mejdloš :withstupid:
PS: a piště trochu, je to tu v poslední době děsná nuda Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

13. pro 2005 08:35

no se zarovkama je to trochu slozity, mas tam bud H4 nebo asimetriky. Spis bych to videl na ty H4, takze si normalne skoc do nejakyho supermarketu a tam kup takovy ty univerzalni sady ;-)

13. pro 2005 20:20

Musím souhlasit,mám je v autě taky. Jen pojistky neseděj ale mě po zimě budou :lol: .

záměna žárovek

03. dub 2006 16:22

Mám ve světlech asymerické žárovky :idea: . dají se vyměnit za nějaké halogeny :twisted: , jaké :?: . U kachny to jde :!: , tak co u Mini :D . Mejdloš

03. dub 2006 16:34

celé paraboly

03. dub 2006 17:11

Halogenky H4 s asymetrickou paticí, jedna stojí do 100,-. Výměna parabol je blbost

03. dub 2006 17:49

presne jak pise jeden i druhy anonym ;-) bud vymena parabol nebo jen sehnat H4 s asymetrickou patici ;-)

04. dub 2006 07:48

ano žárovky zaměnit lze, halogenové žárovky s paticí jako asymetrické mají označení R2, sám je mám a jsem spokojen, katalog na ně třeba zde http://www.autoelektrika.cz/zarovky/zar ... ngsram.php
Odeslat odpověď