Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Uklepaná kost

05. kvě 2013 21:04

Tak jsem najel 2000 jarních kilometrů (jiné auto mi momentálně nejezdí), Mini chodí celkem bez problémů, jen jsem uklepal ( bohužel ne vyklepal) šroub, co drží kost u bloku. Provizorně jsem to opravil a s jemným plynem a spopjkou je to v pohodě, ale bude to chtít řešení. M
PS: Nemá někdo nápad, jak ten zbytek šroubu dosta z bloku. Odvrtat, ale jak tam narvat vrtačku, když tam není místo.

Re: Uklepaná kost

05. kvě 2013 22:07

Ahoj, minulý týden na slalomu ve Žďáru potkal stejný problém a jedním z řešení je tato náhrada pokud se ti nechce tahat motor ven..

http://www.minispares.com/product/Class ... o%20search

http://www.minispares.com/product/Class ... o%20search

05. kvě 2013 22:14

Díky, to by mohl někdo sfouknout i svépomocí.

06. kvě 2013 04:42

Jestli se to neuklepalo moc hluboko v díře ,což by asi stát nemělo,tak k tomu zbytku navař céočkem 8 mebo 10 matku .Chce to se nebát , a pořádně to provařit.

06. kvě 2013 15:28

Je to nějakej milimetřík uvnitř, ale poradím se s mým mechanikem.
Pro Ondru - nemáš představu z jak silného plechu to je - stačila by dvojka. A jak je tam chycenej ten větší šroub (v mám případě uklepanej) Z obrázku to není jasné. Díky M

06. kvě 2013 19:12

můj Mini je zrovna u "lékaře" v Olomouci, aby se auto dalo zase do pořádku, ale plech byl dostatečně silný a těžký.. až se k němu dostanu, tak můžu vyfotit jak to mám uchycené..

07. kvě 2013 01:01

U mého MINI se projevil stejný problém chvíli po jeho koupi. Tehdy zalomené šrouby odvrtal automechanik úhlovou vrtačkou. U jednoho z nich zvětšil závit. Tehdy si práci cenil na 2500. Řekl bych, že se šrouby ulomí v důsledku velké vůle v gumových "pouzdrech" kosti.

31. kvě 2013 21:28

Tak engine steady namontován :banana: . Vyrobeno svépomocí z 1,5 plechu, dokoupen 1 šroub ve fábory. Není to sice tak pěkné jako s Minispares, ale zase to nic nestálo a bylo to skoro hned :bigups: . Při testovací jízdě :2drivers: žádné rány :D , motor jako v peřince :mrgreen: :lol: . Tak doufám, že to vydrží. M
Odeslat odpověď