Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Jehla k přetryskování karburátoru

22. srp 2006 19:32

Tak jsem se dneska vrátil z výletu a můžu říci byl to podařený výlet.Byl jsem si nechat udělat jehlu když už tam mám přímej filtřík a mohu prohlásit a poradit jděte do toho všici.Jízní vlastnosti motora jsou o poznání lepší teď to jede tak jak má a jde to za plynem hned, spotřeba ani nezvrostla a samozápaly jsou taky fuč. A hlavně ze mě nedělejte všichni blbce že to už ví každej jak na to ,jen jsem z toho unešenej jak to jede :lol:

jehla

22. srp 2006 21:02

prosil bych kontakt na ty sikovne ladice, zajimala by mne i cca cena.., dekuju, mozno i mejlem na: canky.p@email.cz

22. srp 2006 21:23

sikovny ladic je Tomas Ubl a cena je 1000,- ;-)

23. srp 2006 20:26

Odusťe mi moji neznalost (na VUT se teprve pomalu chystám), ale co si mohu představit pod pojmem přímý chladič v Mini a jakou funkci tam má zmíněná jehla? Děkuji PEPE-K

24. srp 2006 00:02

Tak stačí pozorně číst a dočetl by jsi se že né chladič ale filtr a to vzduchový. :lol:

24. srp 2006 09:12

PEPE-K píše:Odusťe mi moji neznalost (na VUT se teprve pomalu chystám), ale co si mohu představit pod pojmem přímý chladič v Mini a jakou funkci tam má zmíněná jehla? Děkuji PEPE-K

jehla je soucast karburatoru, po ktery vzlina benzin, ktery se diky vzduchu nasavanemu moterem skrz telo karb odparuje...tak vznika smes...

24. srp 2006 10:21

V karburátoru je mi existence a funkce jehly dobře známá, nebojte, ale nechápal jsem, proč je zmiňována v tak úzké souvislosti s filtrem. Pochopil jsem to (sám nevím proč) prvně tak, že jehlu řadíte do součástí filtru a to mě zmátlo. Teprve, když jsem usínal, jsem si pak uvědomil, že i vzduch je přeci nedílnou součásti směsi, a že karburátor jej přece v kvalitní podobě musí někde brát, tím se mi to uzavřelo. Někdy potřebuju chvilku čas, no :lol:

jak na přetryskování karburátoru???

04. zář 2006 17:25

Mám mini 1000. koupil jsem K&N filtr a doporučili mi přetryskování karburátoru. víte někdo jak na to a popř kolik to budou stát díly :?: :?: :?:

04. zář 2006 19:18

Stačí jehla ale na to tu už téma je. :wink:

05. zář 2006 06:50

Takže stačí pouze nechat seštelovat karburátor a nastavit jehlu??
z toho tématu "jahla" jsem nic nepochopil :(

05. zář 2006 18:53

Necpi peníze do nákupu jehly bylo by to zbytečné.Stačí seřídit bohatost směsi

05. zář 2006 19:04

Nechci se s někým přít ale já jsem dal přímáka a jelo to až od třech tisíc a vejš a mohl jsem štelovat bohatostí jak jsem chtěl a to jsem na motoru vystřídal čtyři karbeci a stále to nebylo ono a po jehle mám klid-je to můj názor a nikomu ho necpu a zkoušej vše možný a uvidíš třeba ti to vyjde jinak než mě.

06. zář 2006 15:47

Jak to tak vypadá tak nakonec vyhrajou větší trysky a nebo ta nová jehla :2drivers:
Odeslat odpověď