23. zář 2005 16:41
Ahoooj, no tak jsem věru rád, že se vám fotečky líbí... Ke Skyliemu, nebyl to jen tak obyčejný Skyline, byl od NISMA!!! A ten zvuk! Ten se ale vyfotit nedá

Astony??? Většinou jezdily tak rychle, že jsen ani nestačil vytahnout foťák! A na čmouhy není nikdo zvědavej.
Ale tohle vám povím. Na pobřežní promenádě jsem potkal DB9, nic tak neobvyklého, ale v místě, kde silnice začíná stoupat, jsem přecházel a DB9 mě míjela.Tak krásný zvuk se nedá popsat, automat tam zrovinka s elektronickým meziplynem podřazoval ze čtyřky na trojku (tipuju, ale nemýlím se) a panečku to bylo bručení! O dvě vteřiny později z toho samého kopce sjížděl Bentley Conti GT a majitel decentně přidal plyn. Děkuji!! NO a o další dvě minuty později jsem potkal tu Z8...
JInak štítek s nápisem NISMO mám taky vyfocenej, dodám. No a ta Carrera RS... JO! Jinak XK je všude plno, i u nás. A na ty fotky fulvie jsem obvzlášť pyšnej, ve větším rozlišení vypadají jako kolorované, a tím mi připomínají fotky z orig. prospektů,moc se mi tak líbí... Děkuji za pěkné ohlasy!