o všem a všech Mini.
Odeslat odpověď

Rozbité přední sklo aneb Přijel mrazík

24. úno 2007 11:19

Tak jsem předevčírem ráno drtil mini cestou do práce a nastala zima.
Ten hajzl mrazík zafungoval zase tam,kde neměl.
Kamínek vozu jedoucího předemnou mi krásně vykreslil přední sklo.
...Nikdy jsem neměl rád zimu.Vždy trvá hodně dlouho a zvláště my,motoristi neradi sháníme náhradní díly za těžké boby.
Poučení pro příště...už nikdy tvrzené sklo...
Kdyby to střelilo,tak ty střepy vyplyvuju ještě dnes.
Přílohy
sklo1.jpg
sklo1.jpg (154.81 KiB) Zobrazeno 5657 krát
sklo3.jpg
sklo3.jpg (143.19 KiB) Zobrazeno 5657 krát
sklo2.jpg
sklo2.jpg (160.11 KiB) Zobrazeno 5657 krát

24. úno 2007 20:01

To je nádhera :shock: , ale tohle by ani mrazík tak hezky nevymaloval :wink:

26. úno 2007 09:31

To je divný, já když jsem měnil u miníka gumu na předním okně, tak na něm bylo vidět jak, je klasicky z bezpečnostní fólií mezi dvěma vrstvami, tudíž by se nemělo takhle sypat. Tohle se mi stalo u wartbutgu a pak jsem plival střepy ještě týden :lol:

26. úno 2007 09:39

tak to je dobrej mazec....to je skoro nocni mura...co si vzpominam, tak na mym knedlikovy bylo ale taky lepeny... :roll:

26. úno 2007 11:43

tak o tomhle jsem se taky zmiňoval a od Martina&Co. se mi dostalo vysvětlení, že do roku 198x se používaly pouze tvrzené a až pak z bezpečnostních důvodů se přešlo na lepené..
jinak lepené je vážně lepší.. posílal jsem přední okno poštou bezpečně zalepené a ochráněné a na poště ho ale stejně rozbili.. sice bylo jak jsme to reklamovali a rozbalovali úplně zlomené a otřískané rohy, ale i ty střepiny a rozbité kusy držela při sobě ta fólie.. a ještě jsem na tom vydělal neb bylo pojištěné na víc než jakou mělo hodnotu :lol:

Konec zimy...

03. bře 2007 12:28

vrrrrm,vrrrrm...vrrrrmmm..tak už zase lítám.o bezpečí se mi stará 8mm silné lepené vrstvené zelené nádherné okno.Akorát si před jízdou podle pokynů na skle musím vždycky přečíst příručku o Airbagu podle obrázku na skle!!!! Hodinu je hledám,stajně nikdy nic nenajdu...stejně mám velkou radost vrrrrrmmmmmm,vrrrrmmmmm.....

Pavel
Odeslat odpověď