28. úno 2008 15:04
Já znám mini od JOZZYHO, ten za to všechno může!!!!!!!
Je to už asi deset let(fakt už nevím jaký rok to byl)Já měl tenkrát obrovského Mercedesa(žraloka)s těma předníma světlama ještě na výšku.
r.v.1968 Totálně sežranej, ale na sportovních kolech, černá barva, folie na oknech, 16x repro, prostě mafiánské auto jako sviň.A protože Jozzy bydlí v té samé ulici co já, tak jsem nemohl přehlédnout jeho mini.Tenkrát ještě CHECK MATE.A to jsem si právě říkal co je to vůbec za malé auto.Hezké tvary,ale co je to za značku? vůbec jsem neměl tušení.To jsme se ještě z jozzym neznali,A pak jsem z kámošem razil na Snowboard a že prý s námi pojede ještě jeden úchylák a ejhle, JOZZY.Odjíždíme z ulice a já říkám co je to za auto ta malá svině tady?A JOZZY spustil, a celou cestu až na Klínovec jsme neslyšeli nic jiného ne monolog o úžasném Mini.Tak mi vymlel do hlavy díru o MINI a už mi to zůstalo.Jakmile skončilo první spoření s Liškou tak jsem koupil svého prvního Mair fair modráka a jsem mini chycenej až do dneška.
Nejdříve jsem trochu oponoval, jako že do mini nehodím do kufru pět snowboardů s pěti človíčkama a alou na hory, ale po prvním svezení v mini mě to přešlo.
Tak a je to.Jozzy za to může!
Čus bus minibus kombi bus.