o všem a všech Mini.
Odeslat odpověď

10. dub 2005 11:29

to O.T.: no nepredjel sem ho, ale jel sem porad namacklej na nej :-) asi ho to dost nervilo :-) ale predject ho ve meste se mi nechtelo, protoze ve meste umi ject rychle kazdej :-D ja si radsi vychutnam lidi na volny silnici :-D

to minimar: tohle se da, ale bohuzel delat jen s nejakym jinym obsahem nez litr :-D

10. dub 2005 11:38

liter ma tiez nieco do seba na minika je to motor ako usity, mne staci ak idem po normalnych cestach 100 - 120, len trochu odpichu pri vyssich rychlostiach chyba ale inac fajn. ale aj tak sa uz tesim na svoju 1.3 s
dvoj karburatorom VVVVRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm..... :lol:

10. dub 2005 11:41

jo ja nemyslel na rychlost :-) to to upaluje fest :-D myslel sem spis pri predjizdeni, to to moc sily nema :-( ale jinak super svezeni :-D

MINI & výška řidiče

29. čer 2007 14:40

Na jakou výšku je MINI stavěn???

29. čer 2007 21:11

viz popsano vyse ;-)

30. čer 2007 08:53

právě přemýšlím o koupi starýho mini, ale mám tak trošku 195 tak by mě zajímalo jestli budu sedět na zadních sedačkách nebo to bude v pohodě :)

30. čer 2007 10:43

já myslím, že stačí když si přečteš první příspěvek MiniMika a není co řešit, to samé zjistíš, když koukneš na nějáké fotky z akcí viz. Chodovar, ale pokud i přesto chceš jezdit jako Hajtaur tak budeš mít určitě jedinečné MINI

30. čer 2007 15:33

Já mám jenom dva metry a sto kilo živé váhy a v Mini jezdím v pohodě.
Dokonce jsem v něm i spal a šlo to.Když se chce jde vše.
Kamil

mini na druhou

20. zář 2007 22:55

No, tak nejhůř jsme na tom my, co sice měříme 160cm a pohodlně bysme se do miniho vešli, jen kdybysme nějakýho vlastnili :cry:

03. lis 2007 10:03

je fakt že já jsem Kamila naposledy viděla jak odpočíval raději vedle vozu. Ono je to asi tvrdší ale přece jen pohodlnější než kokpit Innocenti.

Ale v Bratislavě na srazu opravdu využil skromné ložničky ve svém Clubmanovi, bohužel tuto fotku némáme.
Přílohy
Piešťany 15.sraz 130.jpg
Piešťany 15.sraz 130.jpg (117.03 KiB) Zobrazeno 11636 krát

Kamil

06. lis 2007 12:54

to mě překvapuje, že Pitrys nemá nějakou fotku.. :lol:
to rád posloužím ze svého archívu.. takže když se pozorně zadíváte do okýnek Clubmana, uvidíte v přední části kolena a v oblasti zadních sedaček celkem pohodlně dřímající Kamil.. a když neuvidíte, tak si ho tam domyslete.. ale na mou duši na psí uši.. byl tam! :lol:
Přílohy
P1010014.jpg
Kamil spící v Clubmanu
P1010014.jpg (117.83 KiB) Zobrazeno 11557 krát

13. led 2008 15:25

Zajímavé čtení. Sice mám řidičák, ale prozatím řidičem nejsem. Jednou až budu, tak doufám, že mým prvním vozítkem bude právě Mini. Snad se do něj nějak vměstnám (195cm), pač Mini je moje láska.

ps: škoda, že tu není více Mini maniaků:-)

Mini

14. led 2008 18:12

Neboj MINI je i pro MAXI

194

14. led 2008 20:21

Mám 194cm a v Mini nemám problémy, jen snad tlačí čas od času klička od okna do kolene levé nohy a nám dost vykroucenou nohu v koleně na plynu. Jinak v pohodě. Skládal jsem Mini pro týpka co má 206cm a i ten to dal celkem v poho jen s posunem držáků sedačky a Worry který kdysi k nám aktivně patřil má 203 cm myslím a byl taky v klidu.By Jozzy

Vejdu se do Mini?

07. bře 2008 12:13

Vazeni,

obracim se na Vas jako na profiky v oboru.

Rozhoupavam se ke koupi stareho Mini, respektive jsem uz vice mene rozhodnuty.

Mam ale strach, jestli nebudu mit s timhle autem problem- merim 207 cm, a vazim 120 kilo. Vejdu se do Mini???

A dalsi vec, co by me od pripadne koupe odradila je to, ze jsem naprosty technicky anaflabet, na aute sem schopen si sam "servisovat" tak maximalne zarovky a provozni kapaliny. Ma cenu si Mini kupovat?

Dekuji Vam za vase odpovedi, doufam, ze budou ve skrze pozitivni a brzy rozsirim rady stastnych a hrdych majitelu tehle legendy!

Diky,

Ondrej

07. bře 2008 12:22

toto se tu uz resilo.... takze si staci precist jen tento prispevek....

a ohledne servisovani... pokud budes mit k tomu vztah a nekupujes to jen, ze si to nekde videl a chces to, tak se da vsechno naucit... ne vsichni tu sme automechanici... :-)

07. bře 2008 12:42

MiniMike píše:toto se tu uz resilo.... takze si staci precist jen tento prispevek....

a ohledne servisovani... pokud budes mit k tomu vztah a nekupujes to jen, ze si to nekde videl a chces to, tak se da vsechno naucit... ne vsichni tu sme automechanici... :-)

Vyborne, dekuji...

nezbyva nez si prolezt mistni forum a najit nejakeho spolehliveho dealera...

neni tady nejaky guru z Prahy, ktery by zasel na kavu/pivo/caj a pokecal si semnou o vecech co vlastneni a shaneni mini obnasi? Pripadne me nechal sednout (a snad i ridit) jeho/jeji vuz?

Mimochodem, nasel jsem na seznamu par Mini k prodeji, nejsou to vozy nekoho z Vas?

Diky, O

07. bře 2008 13:37

asi bych si to tu napred prolezl/procetl - tyto veci se tu probiraji hodne casto a jsou tam ke vsemu i reakce ;-)

a co vim, tak na seznamu nikdo od "nas" Mini neprodava :-) vetsinou to sou dovozy...

07. bře 2008 17:32

Pokud se nepletu tak na seznamáckým bazaru prodává Mini Ondra a dvě auta tam má škubník :wink:

07. bře 2008 20:01

Mekkk píše:Pokud se nepletu tak na seznamáckým bazaru prodává Mini Ondra a dvě auta tam má škubník :wink:

Je to tak. Rosťa tam má Mpi a shnilé Spi a Ondra litra
Odeslat odpověď