o všem a všech Mini.
31. pro 2008 20:07
chci se zeptat- jaka je udrzba techto rc modelu? semozrejme ze nektere veci jsou spotrebni material ale treba co se tyce nejakeho promazavani pred jizdou( jestli vubec).....atd. A taky udrzba spalovacich motoru. je mi jasne ze je to asi narocnejsi ale treba co pred jizdou musim udelat. diky moc
31. pro 2008 22:01
udržba: zalezi čeho... pokud si koupiš tamiyu M-03 a osadíš to kuličkovými ložisky, a nebudeš tam cpát řádný brutální eletromotor, tak je to auto na hodně dlouho.
Ve srovnání s elektrou je auto se spalovacím motorem je dost "šmudla".
Ale nejlepší je zjistit si kde se v okolí jezdí závody Rc modelů a zajít se podívat. Určitě se tam najde někdo kdo poradí.
02. led 2009 12:14
Na fóru
Tamiya clubu je to pro elektru myslím pěkně shrnuto.
02. led 2009 19:26
diky
22. pro 2013 18:34
Ondra píše: to Lumír: když vidím jak se pro to už nadchlo lidí, tak mám cukání stále větší..

tohle jsem psal v roce 2008, takže jsem odolával dlouhá léta, než jsem nedávno na ebay narazil na aukci kompletní zachovalou "Ready to run" sadu tohoto již nevyráběného Mini od Tamiya.
- Přílohy
-

- IMAG2529.jpg (100.5 KiB) Zobrazeno 5646 krát
03. led 2014 15:51
Ondra píše:tohle jsem psal v roce 2008, takže jsem odolával dlouhá léta, než jsem nedávno na ebay narazil na aukci kompletní zachovalou "Ready to run" sadu tohoto již nevyráběného Mini od Tamiya.
A já fakt věřila, že mi ho přinesl Ježíšek!
04. led 2014 15:02
Tyhle kastlicky se stále nechají sehnat. Podvozek Tamiya M01 se uz sice nedělá ale uplně stejně pasuje kastle na své nástupce M03 nebo M05 ...