Opravy, úpravy, renovace ......
26. úno 2008 21:28
Zdravim,chtěl jsem se vás zeptat jestli nemáte zkušenosti s nátěrem podvozku,jáká barva a nebo přísady jsou nejlepší a zároven které i něco vydrží.díky
27. úno 2008 09:17
nazdárek minikáři. Ja ted taky řeším podvozek-(prahy,dno kufu,podběhy..) a mám to natřený zakladní a vrchní syntetyckou barvou,

na kterou přišel body tlumex.Skoušel jsem odolnost,a myslím si že neni špatná.akorád jsem se dnes bavil v barvách s prodavačkou a říkala mi že barvy- nitro jsou lepší než syntetika..takže je to na tobě.ale určitě více vrstev a pořádně odmastit..
27. úno 2008 13:59
Mám to vyzkoušený na svém autě.jak vyjedeš v zimě do sole je to konečná
27. úno 2008 17:10
Pavel píše:Mám to vyzkoušený na svém autě.jak vyjedeš v zimě do sole je to konečná

Souhlas. Minulou zimu jsem jel párkrát a stejně je to znát.
27. úno 2008 21:58
Spodný náter od BODY do 1 roka sa olúpe dole, vôbec nedrží na aute. Vyskúšané na vlastných autách aj zákaznikovych.
28. úno 2008 15:48
na spodek několik vrstev antikorozního základu, pak resistin car ve dvou vrstvách, mírně naředěný motorovým olejem, všechny dutiny resistin ML + mot. olej a máš pokoj. jediná nevýhoda je, že voskové nástřiky jsou obecně měkčí a tím náchylnější k vytloukání, proto je dobré vždy po sezóně lehce opravit exponovaná místa (rohy podběhů). lze použít i jiné kvalitní prověřené nástřiky (wax oil, rust stop, terotex wax), ale poměrem cena/kvalita asi nejlépe vychází ten český. body je k ničemu, je dobrý např na prahy a po té přelakovat, ale na podvozku se vytlouká protože je moc křehký.
29. úno 2008 21:31
Já používán NOX 101.
Je to anglická víroba a používá se to na nová auta v automobilkách na nejvíc namáhané mista jako jsou panty dvří a tak. Nastříkal jsem tím mini a vydrželo to celou zimu pak i léto a teď stojim v garáži už přes půl roku tak si myslim že to tam ještě je. Každopádně je to "samoapravovací a tak když se to nekde škrábne tak se to nějak zase spojí (malé rýhy ne 1cm a více, to je odskoušené). každopádně nevim kde se to dá v ČR sehnat ale když se podaří tak ...
ps: já to mám z TPCA kolín tak trochu černě
02. bře 2008 21:59
tak díky,příští víkend se jde snad na to,nad body jsem právě přemejšlel jako první ale co jsem tak četl tak někdo doporučuje a někdo zas ne a ted to mám konečně objasněné.