celkové hodnocení, fotogalerie z proběhlých akcí / srazů a hlavně vzpomínky...
Odeslat odpověď

Poznámka

01. říj 2007 22:18

FYI
Ředitelem NarozeMini byl ten skromný Lumír 8) , který stál na fotkách vpravo, oba tři Martinové 1,2,3+ Šárka +Tom+další byli jen mimořádní zplnomocnění komisaři :D

Rád bych vyjádřil i touto cestou poděkování všem sponzorům -
Mió navigation, 3M Česko, Autofit, Spandex, Autoservis DS / Austin Rover service Brno, Starobrno, AG Neovo, AG FOODS, Blueart, Pan-Tisk Bechyně, Redbull, Rauch, a dalším....

Díky patří rovněž spolupracujícím organizacím - občanskému sdružení Česká kanada, radnici Telč, Croquet Clubu Telč, campu Velkopařezitý, psímu Rescue teamu Telč a dalším.

01. říj 2007 22:27

K počítači jsem usedla už včera večer, a jak jsem byla plna dojmů, tak mi formát A4 byl málo a únava nakonec vykonala své. O průběhu akce již psala podrobně Lenka, takže jen doplním...
Chválím výběr kempu, nebyl problém s místem v chatce ani teplou vodou. Hospoda sice malá, ale organizátoři mysleli na možnou nepřízeň počasí a k dispozici byl obrovský stan s posezením a dva menší s občerstvením - to byl výborný tah! Na náměstí v Telči to miníkům moc slušelo, viz foto. Rallye vedla tak krásnou krajinou, že jsem nevěděla, co dřív - jestli koukat do itineráře, nebo se kochat podzimně zbarvenými lesy...
Velký dík a uznání všem organizítorům, protože sraz byl dokonalý po všech stránkách. Zvlášť oceňuji Martina Suchánka a Šárku, kteří se ujali oraganizace poté, co se v Dánsku na srazu dověděli o tom, že Jurovi zdravotní stav nedovolí přípravu srazu dokončit. Tím ale vůbec nechci zmenšit zásluhy kohokoliv dalšího - všichni víme, že Martin Buzek je velice schopný organizátor, navíc má se srazy bohaté zkušenosti, a samozřejmě Lumíra Holase a díky patří i těm, kteří se vzdali krásné rallye a ujali se místa na soutěžních úkolech.

01. říj 2007 23:15

za plzeňskou Rover dvojku moc děkuju organizátorů!!! Bylo to vážně super, nej, naprosto bezchybná akce!!!!! DÍKY!!!!!!!!! :banana: Není k tomu co dodat, Jurovi přejeme brzské uzdravení a věřím že se na příštím sraze setkáme všichni miníkáři v plné síle...

Tombola byla opravdu super, za tu navigaci vám moc děkuji, moc mi usnadňuje orientaci a vůbec je díky ní má jízda bezpečnější, moc, moc, moc díky!!!

tak to by bylo ode "mne" vše a ještě jednou věřím že se na nějakém sraze uvidíme, popřípadě :wink: nahmatáme :roll: ...

Foto

02. říj 2007 06:46

:banana: :banana: :banana: :pray: Chtěl bych ještě jednou poděkovat všem organizátorům a všem kteří se zůčastnily téhle akce :pray: nejen proto že jsem vyhrál/to je velká zásluha Aničky /ale proto že za těch 24 let co jezdím po srazech lepší nebyl ani na Silvrstonu snat jen první srazy na Višňové ale ty byly rodinné. :roll: Péťovi jen že cena byla za 12000 a píše se hanácké jo :?: Jinak fotky jsou perfektní a beru si za své od příšťe společné foto :P Yellow_Flash_Colorz_PDT_42

02. říj 2007 08:57

to su rád,opravím autolak na dvanáct
a maš SZ

02. říj 2007 10:45

já hlasuju pro pár fotek z večera :twisted: nebo mi aspoň nějaký pošlete na mail ať se pobavím.

A je dobře, že ten lak vyhrál někdo, kdo ho opravdu potřebuje. Už máš Bobe vymyšlenou barvu?

barva

02. říj 2007 13:51

:banana: Lenko dík Yellow_Flash_Colorz_PDT_42 Rozhoduji se mezi blond a rudou nevím :oops:

02. říj 2007 22:02

Na www.mini.cz jsem umístil výsledky a soutěžní úkoly. Pokud to ještě někoho zajímá, tak se tam můžete mrknout ;-)
Lumír

Telč

03. říj 2007 20:24

Tak se mi konečně podařilo si v klidu sednout nad tím kvantem fotek, co jsem od vás přátelé stáhnul a udělat ráznou, avšak logickou a chronicky seřazenou čistku.. takže od teď v mé galerii najdete cca 150 fotek ze srazu.. snažil jsem se vybírat ty, které vykreslují atmosféru.. ať už samotné cesty, tak nevázané zábavy a kouzelné pohody historického centra města Telče.. jo a mimochodem, taky vám ta Telč přijde na fotkách romantičtější než ve skutečnosti?

napsáno o letošním Narozemini 2007, které byly tentokráte situovány do krásné krajiny v okolí města Telč pod mottem "Z Telče do Kanady", už bylo opravdu mnoho.. pro ty kteří ještě nečetli, tak doporučuju přečíst skvěle napsanou reportáž od Lenky na www.minipraha.cz a rovněž Lumír se svým příspěvkem na www.mini.cz. I Lucka Šimelová si tady dala pěkně záležet, proto tentokráte nemám skoro co bych dodal..

snad jen jak to viděla naše skupinka kolem "hanáckého króžku" se kterým jsme vyrazili z Olomouce směrem Telč v pátek po ránu.. Počasí se už od výjezdu pořádně míchalo a spíše než příjemný podzim připomínalo aprílovou oblohu.. Chvílema svítilo sluníčko.. jindy jedeme takovým lijákem, že tečou proudy vody po cestě.. stavili jsme se na oběd v Dalešickém pivovaru.. znalci klasického Hrabalovského díla v galerii určitě poznají známé exteriéry.. dojedeme do Telče v odpoledních hodinách a během chvíle se nad námi třikrát přežene krupobití.. v tu chvíli mě pustila trudnomyslná nálada, že jsme nestihli ukázku golf croquetu s opravdovým profesionálem na nedalekém hřišti. Na místě jsem se přesvědčil o tom, že letošní výroční X. Narozemini, ač pořádané jiným organizačním týmem, budou vskutku vyjímečné.. A celý víkend mě v tom jen utvrzoval.. Nebylo problémů, které by bylo potřeba řešit.. vše bylo přichystané, domluvené a zorganizované na jedničku.. vždyť 84 aut je pořádné množství a nemyslím si, že by někdo odjížděl s pocitem jiným než spokoneným, ba přímo nadšeným, protože nakonec pořadatelé to nějak doluvili i s tím nahoře a počasí v sobotu se vylepšilo a v neděli to bylo azzuro.. prostě jak jsme se bavili s Pitrysem, který to už použil výše, ale nedá mi to aby to nepadlo ještě jednou z mých úst.. pro mě ten víkend byl malým českým IMM a klidně i generálkou pro možné české IMM.. pánové a myslím, že jste dokázali, že by jste to zvládli..
Pro potřeby nás Minikářů byly prý zablokované oba sousedící kempy, takže i ten kdo neměl zamluvené ubytování nakonec nějakou tu střechu nad hlavou našel.. ať už u přátel co měli volnou postel, nebo třeba jako já ve společenské místnosti v sobotu nad ránem.. :o)
Ještě by bylo dobrý pochválit výbornou práci týmu lepičů (Jozzy, Chochol, Bobík) kteří se jali úkolu oblepit naše Miniky registračními čísly, které byly oproti očekávání ale udělané z nelepivého materiálu a držely jen na principu statické elektřiny.. na první pohled nedůvěryhodné řešení, ale osvědčilo se a drží skvěle.
Sobota už byla naplánováná do puntíku a vše vycházelo.. odjezd kolony na náměstí v Telči a neřízená dopolední zábava v romantickém Unesco chráněným městském centru.. atmosféru Anglie 60.týh let pak excelentně dokreslila skupina Dixie land, která nám zahrála přímo na náměstí a pak už následovalo seřazování a rozpouštění účastníků do 90km dlouhé orientační rally. Vedla nádhernou krajinou České Kanady a byla opravdu zajímavě sestavená.. Do kempu zpátky nás zavedla v podvečer a pak už se veškerá pozornost upínala na blížící se večerní vyhlášení vítězů, udílení cen a losování tomboly ve velkém párty stanu.. ačkoli nebyli přítomni, tak celým úvodem se nesla symbolika a nádech přítomnosti páru Alena a Jura.. ať už předáním dárečků od Aleny těm nejmenším, za poslední rok nově se narozeným Minikářům v našich řadách, tak předání daru Jirkovi od spřáteleného polského klubu.. a bylo cítit, že ten aplaus mířený k Jirkovu bezkému uzdravení byl opravdu upřímný..
Tombola byla věc nová a myslím, že se nadmíru osvědčila.. nejen tím, že zájem o lístky byl oproti očekávaní tak velký, že se musely dotisknout archy dalších lístků, ale i množstvím cen z části věnované štědrými sponzory a z části dary od většiny z nás.. a především zcela originálně a skvěle naplnila zábavou pro všechny celý sobotní večer.. a jelikož se ceny předávaly jen přítomným vlastníkům výherních lístků, tak nikdo si nechtěl nechat ujít tu možnost něco vyhrát.. losovalo se po hodině vždy třetina cen, takže v párty stanu bylo stále plno a v mezidobí i po skončení hrála živá hudba k poslechu i tanci.. :o)
Neděle už jak to tak bývá byla poněkud smutná v tom, že od rána se všichni začínali balit a postupně opouštět kemp.. zvednout náladu nám mohlo jen to, že bylo skutečně nádherně a nebýt toho, že už je podzim, tak bych napsal, že počasí bylo na plavky.. Takže jsme si na sluníčku u snídaně skutečně užívali pohodu a nikomu se domů moc nechtělo.. nakonec se ale stejně nedá nic dělat, takže jsme udělali ještě hromadné foto naší mladé moravské generace a vyrazili směr k domovu..
Ono skutečně omíláme to všichni stále a stále dokola a už se mi to skoro příčí napsat to po sté znovu, ale sraz byl skutečně podařený.. skvělý a úspěšný po všech stránkách.. je to prostě tak.. pánové ale i dámy (nutno podotknout) z řad pořádajících se nám postarali o nezapomenutelný víkend..

tady je k nahlédnutí ona mnou sestavená galerie: (fotili Pitrys, Blackvm, Martin Ptáčník a něco i já, ale jen do pátku kdy mi došly baterky :o)
http://www.canyon.wz.cz/?path=./Obrazky ... 2007_Telc/
Naposledy upravil Ondra dne 04. říj 2007 08:34, celkově upraveno 4

...

03. říj 2007 21:44

Ondro pěkné zhodnocení srazu a pečlivě vybrané fotky... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 :bigups:

španěl

03. říj 2007 22:14

jo a zapomněl jsem poznamenat, že cena za nejvzdálenějšího účastníka není tak úplně ve správných rukou.. samozřejmě myšleno v žertu, protože o nic nejde, ale výčet národností účastníků z Polska, Slovenska, Maďarska a Rakouska doplnil náš kamarád Inigo, který ač jel na sraz z Valašského Meziřící, kde už nějakou dobu žije a pracuje, tak má v pase napsáno v kolonce místo narození San Sebastian, Španělsko.. málokdo si toho všiml, ale posádka vozu 69 se nedala moc přehlédnout.. :lol
Naposledy upravil Ondra dne 03. říj 2007 22:25, celkově upraveno 1

03. říj 2007 23:10

takže další série fotek, jde o fotografie pořízené během Páteční a Sobotní show.
Přílohy
Telč, 2007 062.jpg
Klára co by královna páteční noci.
Telč, 2007 062.jpg (45.45 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 035.jpg
grog na zahřátí a pak griotka a becher
Telč, 2007 035.jpg (36.71 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 056.jpg
generálni s tajemníkem si rozdělují odměny..
Telč, 2007 056.jpg (46.55 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 047.jpg
Telč, 2007 047.jpg (45.16 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 049.jpg
ta sedla , ale chtěla jsi pusu..
Telč, 2007 049.jpg (45.69 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 051.jpg
když otevřu pusu, tak musím zavřít oči
Telč, 2007 051.jpg (41.02 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 065.jpg
Láďa ho taky měl..
Telč, 2007 065.jpg (49.37 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 059.jpg
Kuba už si hezky zadělával na největší bludičku, netušil ještě, že si odveze navigaci a v sobotu chrápal až do oběda, had jeden!
Telč, 2007 059.jpg (62.47 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč, 2007 060.jpg
no koment..
Telč, 2007 060.jpg (68.98 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč,2007 058.jpg
Leňa se asi směje Kláře, jak si to hezky užívá!
Telč,2007 058.jpg (43.2 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč,2007 031.jpg
španělský kolega s přítelkyní a náš moravský medvídek Besip
Telč,2007 031.jpg (54.49 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč,2007 034.jpg
neber mi tu láhev
Telč,2007 034.jpg (50.57 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč,2007 040.jpg
velký chlap potřebuje přece dvě děvčata
Telč,2007 040.jpg (49.85 KiB) Zobrazeno 12251 krát
Telč,2007 051.jpg
Telč,2007 051.jpg (55.03 KiB) Zobrazeno 12251 krát

03. říj 2007 23:19

Ahojte všichni,

taktéž se připojujeme (Valašská posádka #13 a Baskit Inigo #69) ke gratulaci k perfektně organizačně zvládnutému srazu a děkuji za perfekní víkend ...

Taky bych rád poděkoval za našeho Teddyho - zažil neskutečnou noc (viz foto - Ondra na ni asi zapomněl :sorry: :banana: )
Přílohy
PICT3866.JPG
PICT3866.JPG (130.43 KiB) Zobrazeno 12245 krát

03. říj 2007 23:24

jo ták, takže teď už to s Lucií naprosto chápem: MEDVIDEK BESIP A MEDVÍDEK TEDDY :lol:

medvídek

03. říj 2007 23:24

koukám, že mi tu noc dáváte pořádně vyžrat.. :lol: prostě byla ve znamení medvídků, no a co.. :banana: :bigups:

03. říj 2007 23:47

Ondrovi : Spanelsky pritel Inogo byl samozrejme k neprehlednuti ihned pri registraci, pro zisk ceny to chce priste vice maskovani a prinejmensim Spanelskou SPZ (byl tam i neznamy z UK !):lol: Bohuzel se pocita pouze vzdalenost ujeta na sraz.

krása

04. říj 2007 06:55

:banana: Opravdu povedené fotky :oops: Miníkáři jsou krásní lidé :biggrin: Můj přítel lékař našel Kláře na levé mandli zarudlé místo/asi od angíny/proto to léčila slivovicí :lol: všichni jako živí :pivo: Yellow_Flash_Colorz_PDT_44

...

04. říj 2007 09:01

No to se musí léčit... :oops:
Jo a byl to můj oblíbený becher...

Bobe jako starší generace co už má něco za sebou (bez urážky :-)) by jsi mohl vědět, že slivovice má barvu bílou!!! :oha: :banana:

Druhý den ráno to bylo spíše: všichni jako mrtví... :lol:
Naposledy upravil Klára dne 04. říj 2007 09:08, celkově upraveno 1

2 Pytris

04. říj 2007 09:05

2 Pytris: Pusa není líbání ty hade!!! :twisted: :lol:

04. říj 2007 09:53

Fotečky opravdu vydařené (hlavně některé :shock: :oops: )
Odeslat odpověď