Opravy, úpravy, renovace ......
Odeslat odpověď

Přestavba z prava do leva

12. bře 2009 22:35

Zdravim. Nevím jestli to není ostřílená otázka,ale jsem minizačátečník. Chtěl bych vědět jestli je obtížné předělat mini z pravé na levou stranu a jak moc je to nákladná akce. Předem děkuju za pomoc.

13. bře 2009 09:05

Přestavba je poměrně snadná a její cena se odvíjí jaké mini přestavuješ. Na karburačního miníka se středovým tachem budeš potřebovat řízení, pedál plynu a dodělat nové trubky k brzdám a spojce. Pokud budeš přestavovat 1.3i tak potřebuješ navíc jinou konzolu pedálů a přístrojovku. Ještě bude trochu práce na stěračích které jdou u starých mini otočit snadno.Čas přestavby je tak 2-4 dny.

13. bře 2009 09:09

Ještě světla,potřebuješ jiný pro levostranné řízení.

13. bře 2009 09:21

spis bych se zeptal na duvod prestavby, protoze u nas se auto z UK neda prihlasit, i kdyz bude splnovat vsechny veci...

13. bře 2009 10:17

Pravda světla, jsem si říkal že na něco zapomenu :D díky JK

13. bře 2009 19:07

Důvod přestavby je jednoduchý. Ma sestra žije v anglii a mám možnost levně získat jednoho krasavce,tak zjišťuji jestli do toho mám vkládat energii. Zjistil jsem,že přihlášení by neměl být problém. Spíš jestli nebude problém s evidencí přestavby. Je to 1.3 z 91roku.

14. bře 2009 20:43

S přihlášením to zas tak jednoduchý není. Loni jsem přestavbu z prava do leva dohlašoval na doklady a skoro to nevyšlo.Dobře si minika zkontroluj ptz angláni jsou přes klempířskou práci velký prasata.Prahy přes prahy a pod. zvěrstva který nejsou hned vidět.

16. bře 2009 18:43

:( Tak to si mě dost zaskočil. Doufal jsem,že bych tam mohl sehnat lepšího než tady. Myslel jsem,že v anglii budou mít lepší vztach k mini,věčí výběr,lepší servis....

16. bře 2009 21:27

Pokud to vůbec jde přihlásit a že si tím nejsem jist, tak s tím bude určitě spousta starostí a navíc bych nekupoval auto, které jsem předtím neviděl na vlastní oči a neměl ho na zvedáku. Pokud bude to auto v dobrém stavu, tak ho v anglii nekoupíš o moc levněji než co by jsi zaplatil u nás za podobný kousek.

17. bře 2009 21:17

To já bych ho tak také nekoupil.Mám tam nějaké vybrané a zajel bych je obhlédnout. Ještě mám kontakt do německa,tak nevím jestli to nemám zkusit tam...
Odeslat odpověď