Opravy, úpravy, renovace ......
25. led 2010 12:06
Ahoj
mam problem. mini mi nechce fungovat ventilace. teda vlastne nedostava se mi zadnej vzduch do ofuku na skla. topeni sem rozebral a pretesnil zkontroloval hadice a ofuky a porad to nefouka. dokonce sem zkousel zacpat i diry co vedou na nohy a porad nic.
Old mini 98
25. led 2010 14:11
a toci se ti vrtule? (naposlech)... jinak mas na topeni takovou paku, kterou regulujes kam ma vzduch jit...
packa vpravo (vypnuta ventilace), uprostred (ventilace na okno), vlevo (ventilace dolu/interier)
25. led 2010 15:20
Uff dekujuze si ze me udelal blbce:) mel sem to komplet rozebrany vetrak bezi klapka je funkcni a dokonce kdyz sem to prelepil izolackou aby to foukalo jenom na okna a nemelo to kam utikat porad nic
25. led 2010 15:40
nemyslel jsem to spatne... ale ono na tom neni nic jinyho a neni duvod proc by to nemelo foukat... bud je spatne prepakovani, nebo chybi hadice od topeni k vydechum a nebo nema vrtule tlak...
a dolu to fouka normalne silne?
25. led 2010 15:46
dolu smerem na nohy to fouka dost silne a o kdyz klapku uzavru tak porad ufukuje. hadice jsou vcecny nasazeny a pruchozi. jedine co sem nemel vyndany je ten tryctyr primo pod oknem.
25. led 2010 15:49
tak s tim trychtyrkem toho uz moc neudelas... tam neni co zkazit

zkusil bych z topeni vyndat ty hadice co vedou nahoru (uzky vroubokovany) a jestli to bude foukat vic.. i kdyz pochybuju... osobne si myslim, ze pokud to dolu fouka dobre, tak bude chyba v ty klapce...
25. led 2010 16:03
mel sem to topeni zobrany do sroubku. z vyvodu na hadice to fouka docela obstojne ale nechce se mi verit ze by to mohlo mit takovouhle ztratu. pokud je problem v ty klapce co s tim? molitan sem z ni sundal a vymenil za vilen ale jinak zadna uprava neprobehla
25. led 2010 16:58
Jestli ti to dolů fouká dobře a přepákování je v pohodě tak není možný aby to nahoru nefoukalo

asi záleží čemu říkáš "nefouká" jestli čekáš že nahoru to bude foukat jako na nohy tak to nedělá ani mě. ale teda podle toho co tady píšeš že si s tím udělal, není možný aby to nefoukalo....?!?!
25. led 2010 17:04
ja si taky rikam ze to neni mozny:) uz sem ho mel venku dvakrat. u spolujezdce to fouka relativne (je to cejtit na ruce) ale u ridice vubec nic. jediny kde muze bejt problem je primo ve vydechu a ten se mi vymontovavat nechce (nevim jak na to)
25. led 2010 18:00
tam neco hoď a koukej jestli to dole vypadne